Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam dużo itemek z dropu na sell lecz nie mam czasu wystawić tobółu tzn:zostawić kompa na 24/h.

I mam do was pytanko:

Znacie jakiś bug na tobół że jak raz wystawie to jest do resetu sewa lub gdy wejde na postać :)

Za dobre odp daje + lub - (kto co woli)

reflink

Opublikowano

Podczas gry swoja glowna postacia zrob nowe konto na tym koncie postac o nicku sexShOp tam wystawiasz items ... Nie ma takiego bugu na 24/7 ;/ no chyba ze zaplacisz chinczykom za farma to tam z wylaczaniem kompa postacaie chodza sellaja 24/7 ;p

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Aha rozumiem :)

Nie bo kiedyś słyszałem ale niewiem dokładnie że jest taki program co proces zapisuje w komputerze ;)

to nic

Temat od zamknięcia ;)

reflink

Opublikowano

Jest taki bug że wyłączasz komputer i Ci postać z tobołem stoi <_< Zostawiasz tobół i wyłączasz kablem komputer, wtedy metin nie zdąży się wylogować, a postać będzie stała z tobołkiem ;) Zobacz sobie na drugim kompie. Możliwe że już nie działa, ale ja z tego korzystałem z 2 tygodnie temu.. :)

Opublikowano

@UP3

Ale po 15 minutach go lognie -.-

To co to za sens? ;/

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Pasjonat
Opublikowano

Tak wiem, że z tą wtyczką działa bo np. jesteś zalogowany na postaci i zresetuj kompa potem znowu włącz metka i się zaloguj. Wyskoczy ci napis twoje konto jest już połączone.

722906f2077a4a05b4239b2d01a0764e.0.gif

Pomogłem Daj

+

Opublikowano

Tak wiem, że z tą wtyczką działa bo np. jesteś zalogowany na postaci i zresetuj kompa potem znowu włącz metka i się zaloguj. Wyskoczy ci napis twoje konto jest już połączone.

Już tak miałem kiedy mi prąd bo burza byla wyłączyli , ale pisalo "Twoje konto jest juz polaczone" tylko nie bylo polaczone bo się logneło .

reflink

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...