Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Choroba

mistrzu112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby ktoś mi napisać jak można szybko zachorować tylko jakieś sensowne propozycje.

Z góry dziękuje

edit:

gdybyś miał takich nauczycieli co ja też byś chciał zachorować

"Nigdy nie wiadomo gdy głupi żartuje"
Opublikowano

co jakich masz nauczycieli wymagających ?? i chcesz zachorować to się ciesz że masz takich przynajmniej cię czegoś nauczą nie wymiguj się od choroby żeby nie pójść do szkoły

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

polej glowe woda i trzymaj ja w zamrazarce

ale i tak zgadzam sie z panami wyzej (nie liczac drakera)

grrr byles szybszy xD

.

Opublikowano

lol nazryj sie zimniokow.lol;;;; fajnei to brzmi ;P

polej sie zimna woda i wsadz leb do zamrazarki..lol ;Phaha

ode mnei rada to wes se zrob kubek goracej herbaty i potem wes termometr wluz i potem on sie rozwali pod wplywem goracej wody. potem wypij herbate i prawdopodobnie umrzesz. ;P

Ja tak zrobilem tylko ze stary jak juz sie rozbil termometr to wyzucil kubek do smietnika.

Opublikowano

Podpierdol szczykawke z Szpitala.

Podpierdol kase starej.

Kup towar na rynku.

Stara uzna ze jestes chory psychicznie i nie bedziesz chodzil do szkoly.

@Up

Haha co do drugiego to nie pier***

Bo ja wpieprzam z 10 dziennie. I nic mi nie jest.

Uwielbiam Surowe Pieczarki.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

podoba mi się ten pomysł z 15 minutowym staniem na podwórku

podawajcie dalej

berbec_PL prawie się nabrałem.

"Nigdy nie wiadomo gdy głupi żartuje"
Opublikowano

Ej powiem wam jedno po huj kombinować jeżeli można pujść na wagary

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Ja wam coś powiem dostałem w piątek gałe na polaku i się wkurzyłem zwaliłem z kumplami ze szkoły

2 dziś niechciałem dostać 7 gały (za kolejny zaległy rysunek) na plaście znów zwaliłem ze szkoły

@ a i to jest BDB szkoła kamery na każdym korytarz na wyjściu stoi gościu z dyżurem

jest jedno niepilnowane miejsce ucieczka przez Hale sportowo (przez łącznik w gimanzjum)

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano
polej glowe woda i trzymaj ja w zamrazarce

ale i tak zgadzam sie z panami wyzej (nie liczac drakera)

grrr byles szybszy xD

Zapalenie opon mózgowych może z 10% ale możliwe.Nie polecam.Wypij coś tłustego,mleko i jakiś napuj gazowany i takie kombinacje abyś miał ostrą biegunkę.

Opublikowano

I co z tego ze masz takich nauczycieli? Jeżeli masz wymagających to sie ciesz. Poza tym, to nie zmienia faktu że musisz zdać oraz czegoś sie nauczyć, by pozytywnie zdać potem test (domyślam sie że Twój najbliższy to test w 6stej podstawowce)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Mądre słowa^^Bo na teście maturze raczej sobie nie pościągasz,liczy się to co masz w głowie.A wymagający a jędzowaty nauczyciel to też różnica.

Opublikowano

Hah każdemu sie nie chce :].Ale cóż ja już ostatni rok ciągnę (3gm)a potem sie zobaczy

-------------------------------------------------------------------------------------

No to jak powiecie mi jak dodawać te obrazki nad rangą i na końcu posta?

Opublikowano

To,że nie masz nieoznacza że nauczyciel nie będzie chcial cię dziś przepytać lub zrobić kartkówki.A jak masz np:po 5h bo takie pomysły miałem w podstawówce to nie narzekaj.Szkoła to niestety podstawa,musisz sie uczyć wielu niepotrzebnych rzeczy ale masz.

Opublikowano

Jak ci się do szkoły nie chce isc w 6 klasie się domyslam to w przyszłości nie będzie ci się do pracy chodziło ,a będzie jeszcze trudniej ,bo będziesz zarabiał na chleb i na własne potrzeby więc twój wybór...

Opublikowano

Pogaduszki

ze tak przypomne ....

@azerf

wiem ze moze dostac zapalenia opon mozgowych

ale ryzyko musi byc

chociaz chyba jednym z lepszych sposobow jest

biegunka

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...