Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini Tut]Smocze Monety

mati678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Dziś zaprezentuje jak można zarobić darmowe smocze monety

1.Szukamy dowolnej bramki sms .

2.Wpisujemy numer znajomego .

3.W tekście piszemy coś typu ,, Gratulujemy wygrałeś/wygrałaś (Wpisujesz nagrodę) wyślij darmowego potwierdzającego sms (kod na smocze monety) i na koniec ,,Gratulujemy!"

4Wysyłasz

Nie wiem czy to dobry pomysł ale ja już zarobiłem 60sm

Pomogłem daj +

Opublikowano

Jeden - ;/

Czytaj pod treścią w Doładuj SM za SMS

Możesz to zrobić na max 2 numery, potem Ci nie uznaje

Opublikowano

Mozesz doladowywac maxymalnie sms z 2numerow . Nawet jak dasz rozne kody o_O

A jesli twoja ambicja jest okradanie znajomych to powodzenia . Dobry kolega jestes

Opublikowano

@MetinManiac

Ty masz racje

@DrMagK2

A ty masz 3minusy za pyskowanie , za bycie lolem , za 3posty w jednym temacie ktory ma ich 5 :/ Lecz sie leszczu . Temat ci sie spodobal bo bedziesz okradac teraz babcie na smocze monety , juz to widze :

BRAMKA SMS Z INTERNETU

Fitaj , jesli kcesz fygrac duszo pieniency to fyslij GAME xxxx na XXXX , fygrasz napefno

Posdro tfuj fnuczek

Opublikowano

UP. Po pierwsze nigdy jak dotąd nie zostałem okradziony w ten czy podobny sposób.

Po drugie nikt nie zasługuje na okradanie go nawet "wróg"

Po trzecie mam te 15lat nie wstydzę się tego gdyż czytając twoje wypowiedzi i moje widzę że jestem bardziej rozwinięty intelektualnie niż ty, gdyż ja nie muszę okradać ludzi czy to by byli znajomi, wrogowie lub obce mi osoby aby mieć jakiś pierścień expa czy coś.

ZASTANÓWCIE SIĘ LUDZIE TAK FAJNIE OKRAŚĆ KOGOŚ DLA JAKIŚ PIXELI W GRZE KTÓRE DAJĄ WAM "SUUUPER" BONUS?

Pozdrawiam MetinManiac

@Topic

Okradanie jest sprzeczne z prawem polecam sposób który niedawno napisał jeden z użytkowników tzw. SponsorPay

019c7a64e3a1.gif

Nie kopiować!

Moje Tematy

-[bot]KickBot Przenieś

-[Tut]Jak zrobić własną instalke Przenieś

Opublikowano

UP. Po pierwsze nigdy jak dotąd nie zostałem okradziony w ten czy podobny sposób.

Po drugie nikt nie zasługuje na okradanie go nawet "wróg"

Po trzecie mam te 15lat nie wstydzę się tego gdyż czytając twoje wypowiedzi i moje widzę że jestem bardziej rozwinięty intelektualnie niż ty, gdyż ja nie muszę okradać ludzi czy to by byli znajomi, wrogowie lub obce mi osoby aby mieć jakiś pierścień expa czy coś.

ZASTANÓWCIE SIĘ LUDZIE TAK FAJNIE OKRAŚĆ KOGOŚ DLA JAKIŚ PIXELI W GRZE KTÓRE DAJĄ WAM "SUUUPER" BONUS?

Pozdrawiam MetinManiac

@Topic

Okradanie jest sprzeczne z prawem polecam sposób który niedawno napisał jeden z użytkowników tzw. SponsorPay

Jeżeli treść Sms-a jest zgodna z prawdą, jest to w 100% legalne, jak Oni Ci udowodnią że dany użytkownik nie wygrął bądż nie dostał nagrody?

Jeżeli pare ,,Pixeli" nie jest dla ciebie takie wartościowe, to po co w ogóle grasz w Metin2?

Zauważyłem także u Ciebie że masz za wysoką samo ocenę, co może spowodować problemy w przyszłości

Opublikowano

Nie lubię Peji, ale zgadzam się z UP, jeżeli ktoś nie chce to nie wyśle, jego sprawa

Nie będe konwersował z ,,Innymi" ponieważ i tak nie dojdziemy do konsensusu

Opublikowano

Popierdolilo ?

Tam tylko tak pisze

Ja wrabiam kolesi na chatach zeby mi wysylali ^^

Mi juz z 100 sms wyslalo

100sms = 100 numerow

Mialem ponad 7200 iles monet

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

Powiem tak ... Do autora tematu to co napisałeś by można wykiwać znajomych to jest totalne beznadziejne zachowanie dziecka który potrzebuje dodatkowych środków do gry. W zupełności popieram zatem MetinMac.

Co do wrogów nie wnikam im takie gówna wysyłać można co do twojego poradnika uważam, że jest dosyć naciągnięty na przykład z tego powodu iż maksymalnie można wysłać sms z dwóch telefonów.

W sumie hmm czy to jest staranie nie wiem dam Ci tego +

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

gówno to ty jesteś łatwo napisać trudniej zrobić zrób ty jakiś tematy typu ,, darmowe smocze monety " jakiegoś haka albo coś a nie

Pomogłem daj +

Opublikowano

Tak :] Jestem dzieckiem privow , buahahaha . 84lvl na PL (innych nie wspomne ) To malo?? Wpisz sobie moj nick z mpc w USERS na YouTube i ci wyskoczy jakim jestem dzieckiem privow

Opublikowano

Ja To Bym Napisal Ze Nie Chcesz Wygrac Tylko Jezeli Chcesz Pobrac Gre NP CS 1.6 2d wyslij sms o tresci game xxxxxxxxxxx na numer xxxxx

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Siemka

Dziś zaprezentuje jak można zarobić darmowe smocze monety

1.Szukamy dowolnej bramki sms .

2.Wpisujemy numer znajomego .

3.W tekście piszemy coś typu ,, Gratulujemy wygrałeś/wygrałaś (Wpisujesz nagrodę) wyślij darmowego potwierdzającego sms (kod na smocze monety) i na koniec ,,Gratulujemy!"

4Wysyłasz

Nie wiem czy to dobry pomysł ale ja już zarobiłem 60sm

koleś sorry chyba cię cycki bolą jak chcesz mieć sprawę w sądzie rób tak dalej.Przez takie coś cię wyłapują na takiej bramce jak orange napiszesz coś tam coś tam wygrałeś i bum wiadomość zostaje zgłoszona o oszustwie.

Opublikowano

Kurw ,,, dzieci wpiszcie se numer kogo chcecie !!!! i skocz ,, znajomych chcesz okradać"

Pomogłem daj +

Opublikowano

byłoby więcej ofiar, gdyby można było wysyłać sms za 4,88, bo niekażdy ma akurat te 10/23 zł na koncie. [mowa o telefonach na kartę ; p]

spongebob1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...