Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dmg Hack Od Kamera

Activek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram ninja, chlopak ... I cos mi dmg nie dziala ? Co zrobic zeby dzialalo ? PS. nie mam zamiaru zmieniac plci ;/

Z góry dziekuję :) Bedzie plus ;D

Opublikowano

Nauczcie sie grac bez tego , popracujcie troche nad waszym wytwornym EQ , przez takich wariatów uzywajacych DMG hacka czesc ludzi calkowicie rezygnuje z gry a czesc wogole traci orietacje co sie dzieje ,jezeli Waszym zadaniem w grze METIN2 jest wykorzystywanie tej gry slabosci przeciw graczom, to ja uwazam ze jestescie niepoczytelnie chorzy.... Amen, proste jak pierdzielenie , takich odrazu kasowac trzeba z góry....

Opublikowano

trza inne pliki pc2 sciągnac poszukaj w temacie z dmg hackiem klaskaj i jakiejś stronie było pc2 na ktorym hack działał na mezczyznie ;p

Opublikowano

to masz wybór graj wojem albo surą lub zmień płeć

a poza tym dmg faktycznie może działać na facecie wejdź se na you tube tam kolo wszystko opisał co i jak ale linka nie podam bo nie chce mi się szukać

Opublikowano

To graj bez DMG hack noobie

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

Nie ściągałabym tych trojan downloader'ów... Te PC pliki ich nie mają, ale ściagasz jak się nie myle je w win rarze? I tam jest plik bat, ten jest na 100% wirusem i tego się NIE DA usunąć żadnym antywirusem, tylko formatowanie pomoże. :F

Przestańcie grać na tym dmgu bo to żałosne, na żadnym niemieckim czy włoskim nie można pograć bo blokują ip polaków... a na polskich gmi nie wyrabiają, chore...

Opublikowano

Musisz ściągnąć reszte plików ponieważ PC.eix i PC.epk to pierwsza część pliku.

Proszę link do tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/167342-downdmg-hack-reszta-postaci/

Jak jeszcze to wpakujesz do pack, to będzie działać na wszystkich postaciach/płciach.

Nie mieć do mnie żal że mu to podałem, w końcu po to jest stworzone to forum..

Licze na + ;)

Opublikowano

ehh poprostu robisz od nowa metka z 2008 Roku dajesz kamer moda i wklejasz dmg hacka do packa i wchodzisz na konto i działa ...

Ja mam problem wywala mnie na szamanie ! co 3 - 5 minut macie jakomś rade?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...