Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem postać do pvp , to zrobiłem BM'a ale wbiłem nim 30lv i jakoś odechciało mi sie nim grać:/ .Teraz myśle nad archerem , podobno też bardzo dobry do pvp.Co myślicie o wyborze archera?.Wiem że nim sie źle expi ale chodzi mi tylko o pvp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Miałem ninje archera 61lv z ognistą G1, trującą m10 i powtarzalnym m10. Postać naprawdę świetna do pvp, ale wbić nią level to nic przyjemnego. Nie miałem jakiegoś tam pro eq, a i tak kładłem większość wojowników. Polecam pod pvp.

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

@Tak jak Green polecam :D.

Archerem expi się najczęsciej tylko na Marmurach Poli z Jelonkiem na dużych śr z Poli na P w V2 od 30 lvl jeśli ma się dość dużo PŻ.

Archer pokonuje często postacie o 5 lvl wyższe... Ale też trzeba wbić jakiś skill na M5-10 lub G1.

Jeśli chodzi o samego szamana to jest problem z szamanem najlepiej 3 skille na M ale często smok z 2 skillami na m wystarczy (oczywiście Pomoc i Błogo)

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Jesli BM ci sie znudził to juz wgl nie polecam archera ktory ma zero skili defensywnych. Strasznie ciezko. Wbic 40 lv jest ciezko a co dopiero wieksze...

BM:

Ochronka , Ogniste , Duszek [sferka] jest w sam raz na PvP i PvM :)

Polecam BM

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Archer dobry do pvp, ale z dobrze rozwiniętymi skillami, a taki bm skille m5 i jedziesz wszystakich jak chcesz. Duszek i sferka M na paczątek jeśli postac pod pvp

Opublikowano

Bm jednak jest najlepsza do PVP, z expem hu., ale na 30lvl BM mozesz polozyc 45 woja nawet

13032777318975834031.gif

Opublikowano

Ale jeśli np Archer I bm mają 38lv i 2 skile np na m3 z podobnym eq to czy archer ma szanse wygrać?

Archer ma szanse wygrać, ale z BM bardzo ciężko. Mnie tam na 44 nawet samym duchem by położyli :D

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

BM no eQ też nie drogie tak samo jak ninja ku bardzo tanie exp lepiej się expi BM'em niż archerem, możesz lurać na BO do 40 a potem na poli do v2 i nic wiecej nie zrobisz.

Polecam jednak BM'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...