Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty A Gm

sebastiandragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupie boty w ciągu tygodnia zmieniły ceny małże 8 dni temu 400-450k a dziś zgadujecie 150k 150k to już nie warto nawet łapać ryb wystawiają w 3 królestwach 9 sklepikow i mają średnio 27x150=???4050k=4kk . Owy serv to Endrurion Gm jest ale on ich nie banuje nic nie robi pewnie coś dostaje za to . Jakby zbanował te cheaty przez 3 dni to cena wróciaby na miejsce a nie tak że teraz na samym chujno jest 30 wędkarzy

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

na kazdym serwie tyle jest, dzisiaj na Monolit malza po 90k selaly, masz racje juz nie oplaca sie lowic

Niedlugo boty opanuja calego metina v1 v2 reed las itp

13032777318975834031.gif

Opublikowano

co do botow to mozna je okrasc:P ale mysle ze to gm tez cos z tego ma jak by chcial by zablokowal wszystkie konta tylko jest problem bo one nierobia nic co zakazane i on dowodu nie mam na wszyskich serwerach biale perly z 10kk na 3kk i na monstyrze tez juz przerombane

Opublikowano

zgadzam się z autorem sam gram na Endurionie (mam bana nieslusznie) i stały 400k 500k i mozna było sprzedawać na dzien 13kk miałem ;s

a teraz 200k to nawet 7kk nie uzbierałem !

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

Ale powiem jedno u botów jest też jeden + wczoraj wchodze patrze bot otwiera sklep małże po 90k cały tobół kupiłem i sellnołem z 7kk robilo sie 18.5kk

2+ to taki że wystawiaja bardzo dużą ilość kawałków klejnotu bardzo tanio dziś np bot wystawił 68 k.k za 1.2kk

POZDRAWIAM (s12 Monolit Shinso)

Opublikowano

ta sie cieszcie że są może będą normalne ceny bo ebo +9 za 50kk to przesada .

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Eh to były piękne czasy gdy nie bylo botów, ba Nawet hacków nie było.A teraz dupa wszystko takie drogie ze sie rzygać chce.Tę gre niszczą 2 rzeczy .

1.Boty gdyby ich nie bylo nie bylo by yang na allegro a co za tym idzie ceny bylybyy w normie

2.Allegro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

u mnie na s9 malz 1.5kk to nie taka zla cena :)

Do autora tematu:

Skoro gm ich nie banuje to napewno jakis wklad w to ma :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

na serwandesie w chunjo malze normalnie po 300k a boty po 190k, ja zlapalem bota co wystawial sklep i malze po 40k xD all wykupilem, i kupilem sobie smocza +7 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...