Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot - Error, Hardware Fingeprint, 3Dniowy Trail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od paru dni borykam się z Elfbotem pod Tibię 8.54. Chciałbym sobie pobocić na OTS'ach (dodam, że nigdy nie miałem problemów z elfbotem), więc po pobraniu elfbota z oficjalnej strony, wszedłem na tibiabrasil i tam zazwyczaj brałem cracka do TibiaBot NG, więc użyłem sposobu na z crackowanie bota poprzez program HWID Changer Pro.exe - polega ten program na tym, że zmienia hardware fingeprint, a kolega z brazyliskiej strony daje key oraz name do elfbota. Za pierwszym razem zadziałało i elfbot się włączył, po 20 minutach wyłączyła się Tibia wraz z elfbotem i po ponownym włączeniu pojawił się taki o to komunikat:

jztxljrwa9ti.jpg

Kliknołem "No" i następnie wyświetliło się, zeby elfbot działał to trzeba wpisać ponownie Key; więc odpaliłem HWID CHANGER Pro i zmieniłem hardware fingeprint i wpisałem name i key wyświetliło, że klucz jest poprawny i po chwili taki o to komunikat wyświetlił się:

nowlu236c1qs.jpg

Ok, doczytałem na forach, że potrzebny jest niejaki program jak Trail Reset - pobrałem go i uruchomiłem i usunuąłem wszystkie traile, odpaliłem Tibie i znowu wyświetliły się te same w procesie Armadilo - usunąłem; odpaliłem elfbota przeskanowałem i to samo; usunąłem i ciągle ten sam komunikat, bo 3 dniowego traila nie przywróciło.

Uruchomiłem Ccleaner i usunąłem wszystkie rejestry, odinstalowałem, zainstalowałem Tibię to samo z elfbotem i ciągle to samo.. Formata nie zamierzam robić, a na pewno jest jakiś sposób..

Proszę o trafne propozycje rozwiązania błędu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png