Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Mega Zarobek W Metinie

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwalaja mnei osoby ktore pisza ze to duzy wydatek.

Kupujac dedyka nie nastawiasz sie ze ty bedziesz sobie wydawal te yangi w grze...

nastawiasz sie ze bedziesz sprzedawal je na allegro.

sprzedajac taniej niz wszyscy na allegro tj. np. 25zl za 100kk w miesiac masz 750 zl.

dedyka mozna kupic juz za 300 zl.

wiec teraz przeanalizujcie sobei jeszcze raz i zauwazcie ze to 100% zysku.

Ktoś wcześniej napsiał że mozna odpalić tylko 3x EM.

Spoko, ale ktos kto kupi dedyka bedzie go tez stac zeby kupic chinskiego farmbota.

Pomogłem? To daj + ;)

Vido-Tutorial DMGhack!

Opublikowano

wydasz 400zl, a zarobisz kilka razy tyle, jak zarobisz 200kk dziennie, to przez 5dni 1kkk, a 1kkk na allegro jakies 300zl wiec w jakis tydzien juz zarobisz na dedyka a przez 3tygodnie masz zarobek, wedlug mnie oplaca sie kupic, ale robcie jak chcecie ;D

13032777318975834031.gif

Opublikowano
Rozwalaja mnei osoby ktore pisza ze to duzy wydatek.

Kupujac dedyka nie nastawiasz sie ze ty bedziesz sobie wydawal te yangi w grze...

nastawiasz sie ze bedziesz sprzedawal je na allegro.

sprzedajac taniej niz wszyscy na allegro tj. np. 25zl za 1kk w miesiac masz 750 zl.

dedyka mozna kupic juz za 300 zl.

wiec teraz przeanalizujcie sobei jeszcze raz i zauwazcie ze to 100% zysku.

Ktoś wcześniej napsiał że mozna odpalić tylko 3x EM.

Spoko, ale ktos kto kupi dedyka bedzie go tez stac zeby kupic chinskiego farmbota.

1kk za 25zl?

10kk teraz 3zl...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tyle że tak.. pod taki sprzęt potrzeba głównie ram. (1 metek 256mb ram.) np. 2 gb ramu styka na 4-6 metkow + oprogramowanie. ( nie jest to oparte na żadnych testach - tylko moje przypuszczenia z uwagi na to że nigdy nie konfigurowalem pod tego typu przeznaczenie. ważny jest też dobór oprogramowania-to które najmniej bierze pamiec operacyjnej...)

ważny jest też transfer miesięczny. przy zakupie takiego sprzętu warto poszukać czegoś z nielimitowanym transferem.

Opublikowano

1.Kupujemy Dedyka około 400zl miesiac:/

2.Instalujemy na nim Win xp czy tam co checie byle by dzialal metin fishbot i exp bot:p

3.Instalujemy Tam Metina Pl fishbota najlepiej xangelbot 2.6 polecam i exp bota by andrzejt17

4.Jak na jednym serwerze By byly na nim duże wyniki kupujemy 100kk

5.robimy 14 kont

3 konta na fishbota

3konto na malpy

3konta do m3

3konta na niedzwiedzia duży drop dooobrych bonów np 2k pz

1 konto do wyexpienia 50 na bodzie

1 konto na kk kolo zap na okolo 25lvlu

Expimy 3 konta na fb do 30lvla

3 konta do okolo 20 na medale i dolaczamy do gildi do oddawanie expa

3 konta od 10 do 18 do m3

3 konta na od 8 do 15 na niedzwiedzie

1 konto expimy tak normalnie do 50 i zostawiamy w sw na bodzie:)

1 konto na zaprzysieżone na okolo 25 na kk

Dedyk jest 24/7 zazwyczaj on

w jeden dzien Mamy około

70 Małży

50 Medali

10Ribów fmsow antyków i z bonami itemkow

5 Butków 2k pz

7 butków 1kz pż/1500

10 butków 50pz

okolo 20kk kawalków klejnotu

Liczyć dziennie mamy kasy około

30kk z Małży

15kk z Medali

z m3 zależy od sr:) około 50kk

150kk z niedziedzi

10kk z kk kawalkow klejnotu

To wszystko jest około! kasy!

Okolo 300kk dziennie czasem 200 czasem 1kkk czasem 100kk czasem 500kk zależy od farta

jbc zbieram -

Pozdro

jezeli wam usuną dedyka czy coś to nie moja wina

nie każe wam tego używać:)

Pozdro

haha mistrzu to nie lepiej kupić na allegro za 40zł-100kk 400zł-4kkk mistrzu więc wogóle nie trzeba się taplać w tym błocie dedyka.

Opublikowano

Naprawdę pomysł wzięty z nieba. 400zł?! Ludzie oszaleliście? Kto na zdrowym rozsądku cala swoją gotówkę do dyspozycji (nawet niektórzy tyle nie maja) rozwalał z jaką grę? Naprawdę ludzie czasem potrafią być głupi.

Opublikowano

Wiec tak ... 3 FB to jakis zarobek 20-25 malzy w zaleznosci od szczescia moze byc ich o 10 wiecej tak mi sie wydaje sam ustawiam 3x...

3 konta na malpy heh 400 zl dedyk + rekawice na 30 dni to sobie bysmy doplacili hmm zalozmy nocka to wychodzi jakies no powiedzmy 40 - 50 medali to juz jest ... tylko ze one z chodzily by 5 dni chyba ze chcesz sie obrobic i wystawiac za 100k . 50x100 = 5kk 50x230=11,5kk lekko

Co do m3 nie wnikam bo to juz trzeba miec warta zeby po 10 ribow , fms itd. dropac... zreszta bot stracil by sloty a ty bys wykastrowal na poty.

300kk dziennie ? to jest wrecz malo mozliwe a co do 1kkk to trzeba byc troszke stuknietym czlowiekiem zeby myslec o takiej dawce dropu na dzien. Wydaje mi sie zreszta ze dedyk nie operowal by em2 no chyba ze sie myle to z gory przepraszam.

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

tyle że tak.. pod taki sprzęt potrzeba głównie ram. (1 metek 256mb ram.) np. 2 gb ramu styka na 4-6 metkow + oprogramowanie. ( nie jest to oparte na żadnych testach - tylko moje przypuszczenia z uwagi na to że nigdy nie konfigurowalem pod tego typu przeznaczenie. ważny jest też dobór oprogramowania-to które najmniej bierze pamiec operacyjnej...)

ważny jest też transfer miesięczny. przy zakupie takiego sprzętu warto poszukać czegoś z nielimitowanym transferem.

metin pobiera tak duzo ramu poniewaz jest to aplikacja ktora pobierze ale juz nie uwolni niepotrzebnej pamieci ram

uzyj programu memboost on inteligentnie uwalnia niepotrzebna pamiec i gwarantuje ci ze jesli masz lepszego proca to pocisniejsz wiecej metkow.

Wiec tak ... 3 FB to jakis zarobek 20-25 malzy w zaleznosci od szczescia moze byc ich o 10 wiecej tak mi sie wydaje sam ustawiam 3x...

3 konta na malpy heh 400 zl dedyk + rekawice na 30 dni to sobie bysmy doplacili hmm zalozmy nocka to wychodzi jakies no powiedzmy 40 - 50 medali to juz jest ... tylko ze one z chodzily by 5 dni chyba ze chcesz sie obrobic i wystawiac za 100k . 50x100 = 5kk 50x230=11,5kk lekko

Co do m3 nie wnikam bo to juz trzeba miec warta zeby po 10 ribow , fms itd. dropac... zreszta bot stracil by sloty a ty bys wykastrowal na poty.

300kk dziennie ? to jest wrecz malo mozliwe a co do 1kkk to trzeba byc troszke stuknietym czlowiekiem zeby myslec o takiej dawce dropu na dzien. Wydaje mi sie zreszta ze dedyk nie operowal by em2 no chyba ze sie myle to z gory przepraszam.

co do medali to bardzo sie mylisz.

ja bez zadnego dedyka z rekawica zgarniam w 24h 100-150 medali a co dopiero by bylo na 3 charach niech kazdy by zebral po 100 medali to by bylo 300 na candii sprzedaje je po 250k wiec 300x250000=75000000 a generalnei serwy sa 4 wiec mozna by sie pokusic o 4 chary na medale co z samych medali daje nam 100kk

Pomogłem? To daj + ;)

Vido-Tutorial DMGhack!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...