Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać czy nie dałoby się zrobić bota ,który bije tylko besty??? Bo jest niby w east , że zaznacza besty ale nie ma opcij , żeby tylko je bił :-((( A i jeszcze coś :-) Lepiej lowić małże i sellać po 1,1kk ( tanio ,bo są po 1,4kk ) Czy je otwierać lub dropić fms , ripki ? xDD Server to Agronas :-)) Na dzień mam trochę małży ale zazwyczaj je otwieram :-) Ostatnio 2 biale perly i 1 niebieska z 14 malż ;-) Czyli Białe po 32kk i niebieskie po 18kk , czyli 82kk ,a z małży około 15kk xDD Pozdrawiam i czekam na odpowiedź .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

DAJ ------------------------ xDD

Opublikowano

Napewno dało by rade zrobić tylko niewiem kto by się mógł za to wziąść a co do 2 pytania lepiej FMS-y i ribki dropić może wylecieć jakiś z śr 30+ i już ile kasy

Nie bądź Ham daj +

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

Napisz do Andrzeja możne zrobi nie wiadomo ! Jak będzie miał chęci to czemu nie

Opublikowano

to wyjdzie w nowej wersji EasyMT2 -.-

Jak już to EasyMetin2 lub EM2 ,a nie mt2. @topic Chyba nie da się ustawic żeby bił tylko besty . Najlepiej to na 1 łów i nie otwieraj małży ,a 2 postac zrób i puśc na besty :)

652601399840421198520.png

Opublikowano

1. Nie nie da się tak ustawić bota.

2. Nie przerobiłbym go tak bo nie mam source'a

3. Nie będzie czegoś takiego w nowej wersji, przynajmniej nie było oficjalnego info.

4. Myślę że temat wyczerpany, close?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...