Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym żebyście mi pomogli wybrać serwer na jakim warto jest zagrać.

Interesują mnie takie na którym wytwarzać mozna epickie bronie i hwangi, ale nie coś w rodzaju Csyt2, Chciałbym zagrać na serwerze podobnym do Sd longju, jeśli ktos tam grał to wie o co chodzi...

nie chce takiego serwera na ktorym większosc graczy to chińczycy i takiego na ktorym są jakies nowe bronie...

The past has gone

Opublikowano

Wszyscy by tylko privy i privy !!! PRIVY SĄ DLA DZIECI KTÓRZY NIE UMIĄ GRAĆ NA ZWYKŁYM METINIE!!!! chociaż czasami można zagrać na privie bo na metin2.pl coraz więcej nobów (nie chodzi mi tu o gości z hackami) ZAGRAJ NA GRYMUAR TO POGADAMY!!!!

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Opublikowano

Wszyscy by tylko privy i privy !!! PRIVY SĄ DLA DZIECI KTÓRZY NIE UMIĄ GRAĆ NA ZWYKŁYM METINIE!!!! chociaż czasami można zagrać na privie bo na metin2.pl coraz więcej nobów (nie chodzi mi tu o gości z hackami) ZAGRAJ NA GRYMUAR TO POGADAMY!!!!

wiesz wole teraz privy bo na PL to są złodzieje :] nie wiem jak teraz ale dawniej to bylo tyle noobów, tylko ksuć umieją...

ojebali mnie 2 razy, raz przez trade hacka, zresztą PL to gówno, IS drogi jak nie wiem coo...

The past has gone

Opublikowano

wiesz wole teraz privy bo na PL to są złodzieje :] nie wiem jak teraz ale dawniej to bylo tyle noobów, tylko ksuć umieją...

ojebali mnie 2 razy, raz przez trade hacka, zresztą PL to gówno, IS drogi jak nie wiem coo...

A więc zapraszam na priv : strona główna: 

To jest ukryta treść, proszę

a nazwa priva to : Raising Storm Licze na +

Jestem dyslektykiem !!!

metin2_logo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...