Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot nie załapuje postaci(ani clienta)

Klinik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!! Jak w temacie widać mój AGbot nie załapuje clienta, normalnie odpalam NuConnector77 później Agbot i wreszcie Loader(z redirect). Wchodze na postać i w bocie nie widać postaci. Nicku, hp nic. Nie mogę zmieniać żadnych ustawień. TO samo jest z Sr proxy.

Chciałbym podkreślić, że używam najnowszą wersję bota, jeśli taki temat istnieje i błąd został naprawiony to proszę o podanie linku do niego.

Opublikowano

Musisz spatchować Silkroada .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

uruchom silka bez bota i nuconectora jesli sie właczy to znaczy ze nie spatchowales ;P i włanczaj loadera najlepiej bez redirect.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Sprobuje jeszcze z samym silkiem...

Edit:

Gdy wlaczam samego silka to wyskakuje "Server is underdroing or inspection".

Podczas próby włączenia Silkroada z botem teraz długo sie ładuje i nic sie nie dzieje...

Opublikowano

Pozwolę sobie dopisać jeszcze, że wystąpił u mnie nowy błąd. Normalnie uruchamiam nuConnector, potem agBot i na końcu loader. Wchodze w grę, wszystko pieknie i nie wiadomo kiedy(różnie to bywa) wyłącza mi sie AgBot. To dzieje sie jak by on sie zwieszał, jest lag w grze, gdy najezdzam kursorem na agbot to robi sie biale okno i sie wylacza. Prosze o odpowiedz;DD

• Dodaj nową pozycję...