Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem instaluje Metin2 mod uruchamiam go . Loguje sie na postac i nic . Em 2 nie działa Proszę o szybką odpowiedź . NAGRADZAM + ;]

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

musisz teraz zainstalowac EM2 od nowa :)

metin2mod ma inne pliki i EM2 inne i to sie zamienia ;d

Daj minusa nie bądź pomidorek ! :D

Opublikowano

musisz teraz zainstalowac EM2 od nowa :)

metin2mod ma inne pliki i EM2 inne i to sie zamienia ;d

Wiem zainstalowałem kilkakrotnie i dalej to sam . Mogłbyś podać linka do tematu z EM2? . Sciągłem kilka i dalej to samo Za pomoc +

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

Witam ja też mam problem, wcześniej pobrałem easymetin2 z twojego tematu i wsyzstko działało ok, zarabiałem sb na małżach do dziś... właczam angelbota pisało, że skrót coś tam... potem coś z "dll" to myślałem, że to tak jak ze spolszczeniem, potrzebne devil.dll, uruchomiłem za pomocą tego i nic. Ściągnąłem starszą wersje angelbota i się otwiera za pomocą dll i sie nie chce otworzyć... co zrobić, żeby nie otwierało się za pomocą dll tylko tak jak kiedyś ?

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

pewnie zainstalowales jakiegos hacka i sie pliki zamienily tez tak mialem. reinstall metka i moda

Chciałbym ;] Reinstalowałem około 10 razy więc niewiem co jest nie tak .. Poczekam na wypowiedź Andrzeja. (Może się wypowie)

Jeśli pomogłem daj + !

Opublikowano

Jak instalujesz EM to tam potem musisz wybrać lokalizacje gdzie znajduje się twój folder z metinem

Chyba o to chodzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...