Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest bardzo przydatne w red lesie :D Jak obierasz mobowi po 500 z hita to hp ci rośnie o 50 ,za każdym ciosem :)

Nick na serwerach Yamakasi / ProBlaster

Opublikowano

Bo z buta, jak bijesz tego za bardzo nie widać , ale jak bijesz z bojowca/ militara to naprawde dużo daje

Opublikowano

Ok dzieki nareszcie mi ktos to wytłumaczył bo ja pamietam takie kółka tylko że niebieskie miałem na 52 a teraz od nowa gram i jeszcze bez boja. A jak uderze np z wira to to też sie doda czy tylko uderzenie zwykłe

Nazwa mojego kanału na youtube EvilBadDay

Zapraszam

ModPack? EvilPack!!

18706.png

Opublikowano

Doda się Napewno przynajmniej ja tak mam ;s

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

lol2 coza krety nie słuchaj ich zaden ci nie odpowiedział na pytanie ten bon jest taki pro ale zawsze coś a działa inaczej jeżeli masz 10% w bransolecie to masz 10% szansy że 10% twojego ataku zadanego w potworka doda ci do pż w dt i tam gdzie bierzesz dożo na klatę bon jest zauważalny ale do +75 poza dt bezużyteczny a co to panów to co wy napisaliście to działa w taki sposób czarowane ostrze ^_^

panie na dole zakład każdy ci powiem też tak myślałem po zakupie takiej bransoletki się niemile zdziwiłem i napisałem to osoby o nicku zwierz który mi to wytłumaczył i się potwierdziło proszę link to tematu który jest to opisane

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=917825 tutaj opis w czarowanym a bon w bransolecie i zbroi działa tak jak ja napisałem

jak by ten bon działał tak jak wy piszecie to na luzie biorę całe komnaty wojem body w v2 a sura wp by się nie opłacało grać straciła by miano postaci pvm

Opublikowano

Oczywiscie że Ci się przyda, pewnie masz mały lvl, i małe chity, ale jeżeli bedziesz mial +500, jednym chitem, to naprawde to duzo Da, z każdym uderzeniem przychodzi Ci 50HP

Opublikowano

słuchaj dalej pana pro a daleko zajdziesz sebastiandragon ić na forum metin2 tam uzyskasz 100% pewność tan noobek w dupie był gówno widział więc omijaj jego odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...