Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenotur [PL] [Dedyk]

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ułatwienie dla graczy którzy "Mniej ogarniają grę" a co do dropu kasy pisałem wcześniej o 02:40 zmieniamy drop kasy...

sygna2.png

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 powód wyjaśniam piszę , że zmieniamy drop kasy ?

a 2 też ten koleś wbił jako jeden z pierwszych na serwer i expi od godziny 1 do 11...

sygna2.png

Opublikowano

Serv fajny zagram ale pytanie z mojej strony nie ma ss handlarzy to powiedzcie mi 1 rzecz.

Czy jest u NPC item do zmiany profesji ?? jesli jest to serv juz do bani ... wiadomo WP sobie wbije 90 lvl zmieni na BM i kox ...

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Cos dochadza sluchy ze 1 tydzien off. BTW zrob cos z OdbyTeam wyzywa mnie od Dzieci IS jak tylko 200 sm kupilem i juz jestem dzieckiem?

Opublikowano

przez drop yang ja tez podzienkuje :/

No Way No Way Chce minusy Dowoć !!!!!!!

-

Nick Not4You

Serwer Vipmt2

lvl 70 zostaje na nim czytam KU i robie eq :)

Gildia w andrzejka jestem

GG : 7469746

Opublikowano

Macie drop już zwiększony niech ktoś wejdzie i da edita bo z psa teraz powinno lecieć od 1 do 7 albo 8k : P

sygna2.png

Opublikowano

Jak dla mnie za małe raty;/ Nie lubię takich serverów:< Już wolę na PL-u grać + na zachętę ;] wiadomo za male raty 70 lvl+ w 30 min. to nie dal mnie co nie ?? ja tam wole ze w 1 min mam 99 to juz cos a nie jakies gowno co musze sie trudzic AZ 30 min zeby wbic 70 lepiej ide na PL i tam wbije 70 w 2 mies. pozdro dla Ciebie jak dla Ciebie takie raty to malo to nie wiem na PL chyba 5 lvl wbilaes w 2 mies. ^ ^ server fajny

zapraszam :>

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

Opublikowano

Bardzo fajnie się gra, duże raty.

Zapraszam do jinno

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Client LenotuR Gotowy

Down :

Megaupload :

http://www.megaupload.com/?d=7E7BC98M

Depositfiles :

http://depositfiles.com/en/files/7bm4jqv9d

sygna2.png

Opublikowano

Cos nowego jest na cliencie ?? czy niczym sie nie rozni od zwyklego metka ?? moze jakies zalety ? ^^

Co do serva to fajny zachecam do gry

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

Opublikowano

A te zombie to w ogóle po co są? Byłem na tej mapie ubiłem kilkanaście sztuk i jedyny drop to: Deszczowe Buty +1. Serwer Polecam.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...