Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam pewne pytanko. W środę o 20 wyjeżdżam w góry na 5dni czy opłaca się ustawić bota na ubijanie małzy ??? Czy może lepiej innym sposobem dobrze zarobić za odpowiedzi nagrodze +

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Peja parodiuje wywiad z tede (Tede diss)

Legenda
Opublikowano

Nie Radze Zostawiać Bota na 5 Dni Chyba że masz Bota Który się sam odradza i Loguje Bo Na 100% Cię Jakiś Ludek Zabiję Albo cię kicknie :)

Ale odpowiem na pytanie.

Radze Ustawić żeby ubijał rybki i Małże żeby zbierał Perełki.

Opublikowano

N o bo w tym bocie jest możliwość ponownego zalogowania czekam na kolejne odpowiedzi + leci

Edit@

mam pewne pytanko co to za możliwość antydead w tym bocie ?

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Opublikowano

wyzej kolega dobrze mówi. można by spróbować tak ale gdyby na em nei było wallhacka :]

a jeśli juz koniecznie chcesz zarobić to zostaw go na jakimś totalnym odludziu z dala od jakiś tigrisów itp.

aha, no i nie wlączał bym ubijania małzy bo być może kicknie cie tam 3 godziny po wyjeździe a może 3 dni

przez 3 godziny złowi może kilka malz a o perłe było by trudno. jeśli masz kogoś w domu kto mógł by sprawdzać ci bota to ugadaj się z nim :)

Opublikowano

Mam pytanko gdybym ustawił bota na 5dni od 37lvla dzikusy cały spot to ile lvlei by mi wbił thx :P

35276981.png

Hahahaha ;] PEJA

Opublikowano

Max 44 w sumie jesli by dobrze poszlo to nawet wiecej ale i tak po 1 dniu full eq a potem juz marmurki beda na ziemie wylatywac... Lepiej juz kobinowac z tym fb :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...