Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal Rider nie używa Potionów

Louis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż zaopatrzyłem się w tego całego Cabal Ridera, no i już na starcie mam problem. Natomiast, nie używa mi mp potów co jest bardzo uciążliwe. Pomijam już, że nie mogę go dobrze skonfigurować aby wracał do miasta po potki i sprzedać złom. Wersje Ridera mam najnowsza, z końcówka 13 bodajże. Czy kogoś spotkał już ten problem i udało mu się coś na to zaradzić? Czekam na odpowiedzi i z góry dziękuję!

Opublikowano

www.cabalrider.com tam masz all ladnie opisane xD

Dziki 18:59:26

kasiu, do pokeballa xD

kacye 18:59:55

<ksz...> <kasia_w_pokebalu>;D

Problemy zglaszajcie na GG

domyslne : 5582630

Opublikowano

http://www.fotosik.pl/usun_zdjecie.php?dCo...65f6b8e8b96a309

W supply ustawiasz co ma robić

Jak widzisz napis HP i MP pots to tam piszesz po ile ma ci kupić tego i tego oraz który poziom.

Return to city-kiedy ma wrócić do miasta

No HP/MP potions-nie masz miksturki hp albo mp

Full bag-pełna torba

SIC(to drugie)

Auto store-automatyczne storowanie >\Tutaj masz opcje co

Auto Sell-auto sprzedaż >/ ma ci chować itd

Auto Buy-do potków i return stonow

@Roltf:

Post nr1 usunięty.

Powód:nic nie wnosił do tematu.

Opublikowano

Problem polega na tym, że prawdopodobnie mam jakiegoś lewego bota ;o. Otóż nie mogę ustawić jakie potki ma kupować (puste pola) i wciąż nie wiem co zaradzić na problem z używaniem potionów. Czy bylibyście w stanie walnąć wasze boty na których aktualnie działacie na RapidShare bądź innym hostingu?

Edit: Bot ściągany z oficjalnej strony.

Edit2:Udało mi się pokonać auto poty, nastawiłem autoattack w opcjach, ale wciąż nie idzie naprawić problemu związanego z wracaniem do miasta.

Opublikowano

Nie wiem co jest tego przyczyną,ciągle uważam że porostu masz coś w opcjach.Jeśli znasz angielski(a jeśli nie to dowiedz się co znaczą słowa keep,store,buy,sell itd)i poszukaj w item filtrze itd może tam coś masz.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

Wciąż nie wiem jak ustawić, żeby wszystko było ok, a angielski znam w miare dobrze i żadna z opcji nie wygląda na taką która mogłaby pomóc. Może mógłbyś mi wysłać Twój config? Tzn. Folder cfg spakowany. Byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam.

Opublikowano

Do normalnych ustawień? Mój bot można powiedzieć sam się resetuje, bo za każdym razem muszę go ustawiać na nowo. Reinstalla tez już robiłem według tutoriala z oficjalnego forum, zero efektów.

Opublikowano

Podsumowując problem:

Gdy odpalasz bota,on zużywa mp poty ale nie chce kupić ponownie potionków oraz sprzedać niepotrzebnych rzeczy.

Moja ostatnia myśl to poszukanie na forum oficjalnego bota,może tam coś będzie.Niestety pomóc nie mogę bo mam tam bana xD

@Down:

Hmm czyli nocki odpadają ;/

Opublikowano

No był jeszcze problem z autopotami, ale autoattack rozwiązał sprawę. No i jeszcze nie chce wrócić na miejsce, bo bywa że ktoś mnie skopie a postać stoi w mieście do póki jej nie zaprowadzę na mobki.

• Dodaj nową pozycję...