Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki.......

kilo_kartofli-chuj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co kartofllarzu już chyba wolałbym być dzieckim neo niż takim zjebanym hackerem ja ty .....

................................................................................

...................................................

TO JEST KURWA BEZSENSU! PRZEZ WAS JEBANE PEADAŁY NIE DA SIE JUŻ GRAĆ W TĄ GRĘ. ZAJEBANI KALECY KTORZY NIE POTRAFIA ZABIC NIKOGO BEZ HACKOW. JEBANE KURWY ROZMNAŻACIE SIĘ JAK PSY. KURWA NIE DŁUGO ZOSTANĄ W WARROCKU SAMI HACKERZY BO DO TEGO PROWADZICIE I CIEKAWE CO WTEDY ZROBICIE?! PEWNIE PRZESTANIECIE GRAC BO ZROBI SIE ZA CIĘŻKO!!! GRAJCIE JAK CIOTY SOBIE DALEJ NA TYCH SWOICH HACKACH BO WIDAĆ INACZEJ NIE POTRAFICIE.

Jestem cwelem

Opublikowano

ehh wiem że te kurwy jadą na hackach ciągle ale zawsze byłycheaty to i będą póki K2 nic nie zrobi

Zastanówcie się kurwy co wy robicie bo to już lekka przesada na każdym roomie jakiś jebany polak cheatuje większość to pewnie wy

Mogli byście przestać cheatować chociaż na poland bo to już je dobijające wr jest spoko grą ale wy ją tylko psuje nie da normalnie się pograć już

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Popieram założyciela tematu...

Jedno jest wyjście

!!!!!!!!!!!PRZESTAĆ!!!!!!!!! WYDAWAĆ!!!!!!!!!!!! PUBLIC!!!!!!!!!!!CHEATÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo najlepiej wogóle ich nie robić....

Do tego w końcu kiedyś dojdzie że K2 coś zrobi, albo wy drodzy "Hackerzy" przestaniecie udostępniać hacków co?

• Dodaj nową pozycję...