Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Hack Crossfire

adek32711

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi śmiga tyle że ja pobrałem z mpgh :D + za wstawkę

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi chodzi ale tylko wtedy jak disconet wyskoczy w czasie ładowania się roomu ;) dwa razy się udało :D

TEN AIRDROP jeszcze gorszy od perx nawet na sekunde opcji nie włączy.

Co mogę robić nie tak?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Ten hack jest zjebany ... caly czas disconnecty... a tego AirDropInject wykrywa go xtrap wiec chuj w dupe temu hackowi..

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Opublikowano

naucz sie grac bez hackow n00bie ;)

I masz reporta won z forum o chitach z obrazmi i pisaniem by nie grać na haxach.

Ps. Zmieniam zdanie ten hack to go... raz mi działał bo disconet wyskoczył jak się mapa ładowała i mnie jakoś nie wywaliło.

Niech ktoś to zreperuje albo nauczy jak zreperować. I tak mam pozytywne ratio ale ten hack mi się przydał by do gohost xxD

r8a4g8.jpg

Opublikowano

naucz sie grac bez hackow n00bie ;)

Idz spac .. chyba to jest forum do hackow wiec sie nie udzielaj nie pasuje ci to to nara

Opublikowano

wlaczam peryxa wstrzykuje plik dll wlaczam gre peryx znika niby wszystko cacy a jak jestem n ajakiejs mapie to F2,F3,F4 nic mi nie dziala :( pomozecie mi mam xp sp3

Opublikowano

NIE WIEM CZY TO PRZYPADEK ALE:

Zrobiłem tak włączyłęm hacka z cf i tak z 10razy dochodziłem(nie do roomu tylko do gry) do gry i wychodziłem nie i tak nie wiem mineło z 10min i już żadne disconet from serwer nie wyskakiwało może przypadek ale mi pomogło.

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Ludzie moją metodę używajcie działa na 100% mnie nie wywala

WCHODZICIE I WYCHODZICIE DO GRY KILKA RAZY ZNACZY Z ROOMU JOIN TO GAME I WYCHODZICIE I TAK W KOLKO Z 10razy i nie ma disconet nie wywala!!! SAM WYMYŚLIŁEM I DZIAŁA!!!(robicie te czynności raz zaraz po zalogowaniu)

To nie żart jak już to zrobicie to nie wychodźcie i grajcie i działa hack idealo.

Ja używam perx. AIRDROP NIE DZIAŁA.

komu działa niech da + mi plis

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Ludzie moją metodę używajcie działa na 100% mnie nie wywala

WCHODZICIE I WYCHODZICIE DO GRY KILKA RAZY ZNACZY Z ROOMU JOIN TO GAME I WYCHODZICIE I TAK W KOLKO Z 10razy i nie ma disconet nie wywala!!! SAM WYMYŚLIŁEM I DZIAŁA!!!(robicie te czynności raz zaraz po zalogowaniu)

To nie żart jak już to zrobicie to nie wychodźcie i grajcie i działa hack idealo.

Ja używam perx. AIRDROP NIE DZIAŁA.

komu działa niech da + mi plis

Działa daje ++

Opublikowano

A mi ta metoda dzisiaj nie działa wywala pomimo tego ,że disconet wyskakuje w czasie ładowania mapy. Znaczy teraz jest postęp bo wywala mnie client error a nie disconet -_- jakieś pomysły?

r8a4g8.jpg

Opublikowano

I co chodzi jeszcze hack? nie grałem ostatnio więc nie wiem...

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...