Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz Steam'A...Chcesz Prezent?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Alien Swarm jako FPS? Nic prostszego, wystarczy wywołać konsolę w grze, wpisać trzy komendy i już możemy biegać po świecie z widokiem z oczu naszego marine. Szczegóły i film instruktażowy poniżej.

Aby zrobić z Alien Swarm grę FPS musimy:

* Wejść do Options -> Keyboard/Mouse i zaznaczyć enable developer console

* Wrócić do gry i przywołać konsolę tyldą (~)

* Wpisać kolejno komendy:

firstperson

asw_hide_marine 1

asw_controls 0

I już! Mamy nowego darmowego FPS-a! Zresztą zobaczcie sami:

by CD-Action News

Valve ftw ;)

A jeżeli chcecie TPS(czyli będzie widać postać, chociaż w połowie bo model najeżdża na ekran oraz będzie widać broń) to macie to:

Enable console bij keyboard/mouse options.

Open up the console by pressing ~ .

Type: .

sv_cheats .

asw_controls 0 .

asw_hl_camera 1 .

Start a offline practise game or do map (mapname) .

When started open console again and type firstperson and enjoy ( if head still is in front of ya type asw_hide_marine in the console )

by Moddb

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

I tak wolę tą grę z widokiem z góry. Jakoś tak inaczej i ciekawiej, a zarazem wszystko widać. ; )

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Musze odkopac 2 dni ;p

mam pytanie juz 2 dni laguje mi alien swarn mam pingi po 400 tylko ja co wbije na jakis serwer zawsze 300-400 moj kumpel ma ten sam net co ja ale pingi po 50-60 w innych grach np. w cs ping mam normalny 20-30 na vt to samo 30 na wp 40 wiec cos musi tkwic w tym alien swarm wszystkie zbedne programy mam wylaczone moze ktos wie jak to naprawic ^^?

Opublikowano

lol jakie to ma wymagania ^_^

Mi wczoraj przy dużej ilości zamieszania, strzałów, wybuchów wyjebało sterownik ekranu, przy dość dobrym sprzęcie, ale grać można nawet na przeciętnym komputerze i cieszyć się, że jest darmowa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...