Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na AvalonMT2 Surą WP mam 75lv i chcę być dobry w pvp i pvm, ale nie wiem jaki build jest najlepszy?

ss skilli:

10603472386842415316.jpg

I teraz daje w Palec, ale nie wiem, bo też się zastanawiam nad strachem ...

I rozważałem takie rozwiązania:

- Cofnąć rozpro i dać w strach, a potem palec

- Cofnąć rozpro i dać w strach, a potem rozpro

- Iść tak jak ide bez strachu

Ale strach ma - coś ataku wroga i to się przydaje, w końcu nie wiem co robić :huh:

+++++/----- za help

(( Mogę cofnąć skill który jest na P :P [dużo roboty nie ma żeby zrobic na P] ))

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

- Cofnąć rozpro i dać w strach, a potem palec

Będziesz słabszy w PvP ale za to mocniejszy w expie.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Jak masz boja to i tak się dobrze expi bez strachu.

A jak cofniesz rozproszenie to w PvP nie będziesz dawał rady to jest podstawowy skil na PvP.

POLECAM: zrobic jedno EQ na expienie nie bede pisal jakie bo pewnie wiesz i osobne na pvp

58850416305637858225.png
Opublikowano

Po co ci na Avalonie Skille do PvM robisz eq pod dane moby i jedziesz wal palec na p i zrób sobie buffa smoka wystarczy 54lv i buffy na P wbic spokojnie dasz caly spot na golemach w Atlantydzie i git tez gralem na avalonie Mental 93lv i wp 86lv

Opublikowano

Czarowane -- Czarowana --- Palec --- strach --- rozpro, idealny build pod pvp a pvm również

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

A ja mam inna teorie

Jeśli chcesz żeby był na maxa do PvP to cofnij czarowana zbroje i wbij palec na P. Wtedy co prawda expic nie poexpisz ale w PvP bedziesz kox. Zalozmy ze robisz PvP z BMem, mentalem lub bodym na poczatek rozpro i po ochronce aurze albo po slinym wtedy wirek palec i teoretycznie gosciu lerzy;)

PS. Strach nie dziala na ludzi wiec do pvp nie potrzebny

Licze na +++ pozdro

18706.png
Opublikowano

Rozproszenie zostaw bo jest do pvp dobre. Teraz pakuj w palucha. W strach do pvp sie nie opyla dawać bo to działa tylko na moby.

y5r5.png

Opublikowano

strach nie przydaje sie w pvp jest to tylko blad w tlumaczeniu(polecam sprawdzic na metiniePL) jesli pvp to idz bez strachu

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...