Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie chce zacząć grę nową postacią i tu się pojawia pytanie czy wybrać Sure (Wp) czy Ninje (dagger/archer)

Proszę doradźcie ...

PS:Gram na s20 mam eq +9 (rib +9 z sr 30+[Wiec na b.dobrego fms zamienie]) Smiertela z bonem na pz (+9),Srebrna +8,Ebo +9,Naszyjnik 10 na kryta i inne...

Kasy mam ok. 100kk wiec czekam na odpowiedz.

Pozdrawiam Vebre

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

A ja Ci powiem tak xD

exp ninja z chmurką jest boski po prostu lvle lecą jak nie wiem co (oczywiście z dmg hackiem)

natomiast surą masz troszkę wolniejszy exp ale jeśli założysz że dmg skasują jakoś to lepiej Ci się będzie grać surą :D

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

suta na 71lvl 4mki to też kox w pvp to masz ostrze zbroja paluch i wir a tani jest np wir i paluch więc wbic go na g to tylko sprawa czasu wiec wp kox a draggerem jest wprost idealny pod em2 bo nim expi sie z buta co easy metin2 robi lez słaby w expie bo nie ma skill defensywnych jak aura czr.zbroja silne caiało itp

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A co myślicie o ninja archer?

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

@2UP właśnie dagger ma skile ofensywne.. każdy skil oprócz krycia...

@UP nie polecam gry archerem.. strasznie głupio się expi...

@TOPIC polecam daggera jest wprost świetny do expa lecz lipa na metki ;/ od 65 lvla kox w pvp

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Zdecydowałem się grać sura WP może mi ktoś powiedzieć jak rozkładać skille i statystyki?

PS:Robię PvM i jakie eq było by dla mnie najlepsze (bony na krytyki , pż , przeszywa)

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Surką trzeba mieć sporo HP więc itemy typu 1k + hp jak najbardziej wskazane, a co do krytyka to zrobisz sobie buffkę ( pomoc, błogo )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Sura WP, do expa miodzioooo

zgadzam sie gralem sura WP na priv-ie i cale spoty bralem w red lesie SURA WP do expa the best ale ninja z dmg hackiem tez niezla jak masz dmg hacka :) na chmurke caly spot kladziesz ale lepiej grac sura ,,naturalnie,,

[extract]3maj fason albo giń[/extract]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...