Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam woja 41 body gralem nim na UG 8,0 no i tu sie zaczyna bo nie chce byc cziterem bo nie dalem pkt w berka;/ i wlasnie to mnie doprowadza do szalu bo to jest gra jak sie mam berka i zalozy sie mnisia z kd speeda i potki jakies soki sie wypije i sie jedzie w pvp to samo sie pytaja dlaczego nei masz berka itp a all pkt dalejm w wir bo mowie po co jak mam sh itp. i teraz pytanie czy zalozycz nowa postac i grac sobie nia robic all misje i grac normalnie czy kontynuowac gre tym 41 wojem? gram na s2 mam tam jakies 4 kk wiec kaske mam eq tez sie jakies zalatwi tylko kim grac kurcze prosze o pomoc moze tez ktos gra na s2 jinno to zapraszam tylko nie tam jakis 1 lvlek zebym expil i dawaj eq tylko jzu kto ma tak 1 lvl i zaczol razem ze mna grac w pt jesli chce. prosze o propozycje kim grac wojem juz jakos mi sie niechche body i mental odpada ninja no w ostatecznosci ale chche sprubowac kims innym prosze o pomoc bende dawal + i 5

Opublikowano

a dalej nie moesz na nim grac? a nie masz jeszcze go na m1? ja na 38lvl na bodym miałem 2skille na m1 własciwie na m3 i do 61lvl to sie nie zmieniło ;p

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

no ale ja raczej wole chyba grac jeszcze raz bo mam 23 misje i nei chchaialo mi sie robic a zawsze te 2% przybendzie a wir i aura mam na m1 a teraz dalem w 3 stronne

Opublikowano

ja bym ci radzil nowa postac zrobic ... BM / WP / Smok :)

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)