Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Olejek Wygnania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj sie przenioslem do czerwonych i jak chcaielm sie przeniesc do niebieskich to juz nie moglem prosze o pomoc

Opublikowano

moze tylko raz dana postac mozna przenies

zrob nowa postac przeloz eq przez dozorce i przenies ja do innego krolestwa(najlepiej do jinno bo to najlepsze krolestwo)

860331433165800174608.png

Opublikowano

ale ja nie chce tracic tej postaci w jinno bylem ale kolega powiedzial zebym przeniusl sie do shino czy co kto wei gowno i tyle ale ja chce wrucic do jinno ta moja postacia musi byc jakis sposub

Opublikowano

Gildi nie mam a tak jak powiedzieli wyrzej jak robie nowa postac i chcem sie nia przeniesc przez ten olejek to tez nie moge :/ a 24 godziny to asz 1 dzien i 1 noc :D

Opublikowano

Może nie mozesz sie przenieśc bo wybierasz ciągle te królestwo w którym jesteś??

Jak jestes np w shinsoo, to sie pojawia tylko jinno i chunjo :) to krolestwo w ktorym jestes sie nie pojawia. Sa 3 mozliwosci do wyboru ale 3 to zamknij czy cos takiego :)

Opublikowano

zadme co moge kliknac mi sie pojawaia klikam na olejek pojawaia sie tabliczka i cos po chinsku jak klikam to co sie da czyli chyba anuluj to sie wylancza

Opublikowano

juz sie przenioslem dzieki za rady ale zresetowalem kompa i pomoglo :D

Reset kompa pomaga? o.O Nie wierze :P

Oki. Skoro sam dałeś rade, to close

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...