Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien dylemat...

Otóż... Mam woja 61lvl na s24 Phantos.

Spaliłem dziś swoją boga i riba wiec jestem w du*ie...

Poradźcie mi czy mam zacząć grać daggerem czy może próbować jakoś odbudować wojka? (inwestowałem w niego trochę sm...)

Ogólnie bym zaczął grać daggerem ale boje sie że jak go wystawie na bocie to będzie dedać jeśli nie będzie mieć eq +8 :]

Mam na myśli pająki na pustyni oraz w v1 v2. Wiem że były podobne tematy ale nie takie same. Szukam osoby która opisze mi wszystkie + i - między tymi postaciami.

Mialem ninje na 2* lvl ale był bardzo, bardzo słaby i nie dawal sobie rady z dzikimi ( co innego mental z identycznym eq).

Czy daggger na większym lvl jest lepszy do expa. Od którego lv można iść z marmurkiem do v2, jakiego jelona itp

Phantos jest jeszcze tani ale nie tak jak na początku więc będzie już ciut trudniej niż z wojem.

Do 40 lvl moge sie expic wojem tylko czy potem nie będzie trudniej niz mentalem?

Czekam na odp.

Opublikowano

jak wolisz ;pp

Ja bym grał dalej wojem, bo szkoda czasu

Opublikowano

Wybierz woja ;]

Nie ma sensu wbijać tych kk expa od nowa... a tak na prawdę gra wojem zaczyna się od 75lvla + jak wbijasz sobie do groty

Na metki też x1000 lepszy bodziak niż dagg

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

ja mam daggera i mi się fajnie gra ale na twoim miejscu odbuduj eq na woju

Opublikowano

Zrob 22lv mentala na medale i zostaw na easymt2 szybko odrobiesz bo medale chodza na all serwerach ok 300k :P

hmm

nie zgodze sie wystarczy zalatwic syf eq i w lochu trudnym po grupce malpki

tak leca medale ze szok ;O

mam mentala 61 i nie ma kiedy opychac medali -.-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Graj wojem , zrób postać 20lvl - poświęć kilka dni na drop fmsów na bescie ( przez 1dzień możesz mieć 4 czyli w najgorszym wypadku 20kk) ..

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Graj wojem ! Ja dzisiaj spalilem 2x ebo na +9 1x ebo na +8 2x rib na +6 1x zelek na +9 :( :( :(

Troche kasy poszlo, ale gram dalej ! Szkoda tracic czas na nowego chara dlatego nie poddawaj sie ;)

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

Bez zastanawiania się bym wybrał daggera. Po późniejszym levelelu będziesz jechał wszystkich na serię skilli i dodatkowo świetny na bossy ;)

Opublikowano

Myślę że Mentala mógłbyś wystawić na allegro, a za pieniądze z postaci [woj koniecznie czysty ew. jakiś 1kk mu tam na start zostaw] kup SM na ninja Dagger. Dagger od 30 po 3-4 grupki Ezo - i tak się tym dorobisz. Wbijając daggera 75 level będzie ci łatwiej zarobić (Sam posiadałem 3 miesiące daggera 75 level na Monastyrze). Nawet do 120kk na jeden dzień! Mentalem na 75 to jedyny zarobek grota, jakiś shit z red lasu (ale będzie ciężko bez dobrej broni) i DT...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +