Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help Pls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem a mianowicie nie wiem byl jakis blad i ja caly czas sie logowalem i poprostu cos sie zablokowalo (chyba) i gdzy chce sie zalodowac pisze ze juz ktos jest na kacie i teraz nie wiem co robic pomoze ktos błagam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak pisze ze ktos jest zalogowany to jest zalogowany .

jak nikogo nie bedzie to zmien sobie haslo bo pewnie sciagnales jakiegos keyloggera

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Może ci net sie odlonczyl ale lag jakis byl i cie wyrzucilo po patchu bedzie ci dzialac

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

ee no panowie i dalej nic nawet juz przeinstalowalem wr i co nic a kapa to juz 5 razy a mam neostrade to kable i usb wyciaglem i nic <dupa> i tyle pomoze ktos?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

boże musisz poczekac troche

Dam + Dam - Dam 5 Dam Co Chcesz Jeżeli ty to mi dasz to co ja Chce :) Róże na górze Fiołki na dole a mi się nie chce o ja pierdole !

Opublikowano

zrobiles tak jak ci kazalem ?

Opublikowano

mozesz jeszcze sprawdzic inaczej czy ktos siedzi na koncie poprostu nad item shopem masz user list wpisz swoj nick i jezeli wyskoczy to ktos siedzi

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

a jaki tam masz lvl jezeli poniżej 11 to nie płacz tylko rób nowe konto i napinaj :)

Pomogłem Daj Plusa (+)

885205326.png