Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ufo Istnieje ?

MrPaczek

UFO - czy istnieje ?  

94 użytkowników zagłosowało

1. 1. UFO - czy istnieje ?

• Prawda
      54
    • Fikcja
      25
    • Nie mam poj?cia !
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak każdy ma swoje zdanie i nigdy do prawdy nie dojdziemy. Ostatnio znów na onecie pokazywali wyorane poola ;)

Takie w kształcie ufo ;)

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sądze ze UFO istnieje;ddd

duzoi jest programow z "ufo" jedni mowia TAK drudzy NIE ;/

nieregulaminowa sygna

Admin Cienia
Opublikowano

Upadli aniołowie którzy przeobrażają się w obcych :P

Troche religii panowie :D

Nie istnieje inne coś jak ludzie na innych planetach :P

Przynajmniej na chwile obecną..

Trochę nauki pani.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Legenda
Opublikowano

No niemoge wy już nie macie co robic tylko pytac czy ufo istnieje

ja osobiscie mysle ze nie istnieje.

Opublikowano

1 teoria.

Galaktyke mozna wytumacz na podstawie...... stolu. Zacznijmy od punktu A, na osi, a jadac do niej dookola w koncu dojdzemy spowrotem do punktu A.

Galaktyk jest skonczona ilosc i wkoncu je wszystkie spenetrujemy. Wychodzi na to, ze za jakies kilka tysiakow lat dowiemy sie, czy w kosmosie zyja istoty zywe.

2 teoria.

Kosmos to bezkresna przestrzen, ktora w przeciwienstwie do 1 teori nie jest odcinkiem lecz prosta, czyli - jak moda na sukes, nie ma poczatku ani konca. Wiec nigdy sie wszystkiego o niej nie dowiemy.

A moim zdaniem to nie istnieja, a przynajmniej w naszym ukladzie, poniewaz, na innych planetach brak powietrza, mieszanki Co2 i o, jak dobrze pamietam.

A oddychac wedlug mnie musi kazda istota. I na innch planetach panuja mordercze dla kazdego znanego organizmu zywego warunki.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

istoty pozaziemskie istnieja napewno, ale nie sa to stworki typu zielony ludek z 3 rekami i 2 glowami

tylko: coś typu pantofelek , pojedyńcza komorka organiczna a nie zlożony organizm bo planeta ziemia jest ewenementem w skali wszechswiata

I nie mowcie farmazonow typu musi byc zycie bo tam jest woda itp bo kto powiedział ze do zycia niezbedna jest woda tylko uczeni se tak wymyslili. Równie dobrze może być to pierwiastek typu hel ktorego jest bardzo duzo we wszechswiecie :P

Opublikowano

Istnieje,nieskończony wszechświat.Musi istnieć jakieś życie na innych planetach.Moze typu bakteria albo jakies male zwierze.kiedyś się napewno dowiemy

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Tematem jest czy ufo istnieje... moja odpowiedz NIE niema żadnego dowodu potwierdzającego że istnieje życie pozaziemskie. Przykro mi ale ja się opieram na dowodach a nie na wierzeniach i wymysłach ludzkiej wyobraźni... Komentarze różnych użytkowników są typu " Na pewno jest w naszym kosmosie coś żyjącego", to chyba temat powinien się nazywać "Czy wydaję się wam czy ufo istnieje" Odpowiedź jest oczywista. SIENCE FICTION!!!! i tyle...

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Ja pierdole znowu UFO.

UFO istnieje zawsze - jest to niezidentyfikowany obiekt latający - nie koniecznie musi pochodzić z innej galaktyki/planety... <_<

Zmień to. Czy gdzieś we wszechświecie istnieją inteligentne formy życia?

Tak powinno raczej być ;)

A gdzieś na pewno jest życie. Wszechświat jest za duży żeby na tylko 1 planecie istniało życie.

Mnie osobiście interesują takie tematy ;) Dużo o tym kiedyś czytałem i o paranormalnych zjawiskach.

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Według mnie na pewno istnieją ....

Jest za dużo planet/gwiazd żeby nie było kosmitów

http://odkrywcy.pl/kat,111394,title,Najwieksze-gwiazdy-w-naszej-galaktyce,wid,12496097,wiadomosc.html?smg4sticaid=6a916

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

www.paranormalium.pl Tam są różne informacje o U.F.O(Undeficted Fly Obiects).

Sama nazwa wskazuje że jest to niezidentyfikowany obiekt latający.Zresztą kiedyś(a może nie dawno)Rosjanie pracowali nad obiektem latającym podobnym to latającego spodka.Czytałem to na stronce co podałem.

Według mnie to U.F.O istnieje ;)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jakieś tam życie na pewno gdzieś jest... Może niekoniecznie UFO w stylu hollywood i Willa Smitha ale coś mniej zaawansowanego, może w naszym pokroju... Kto wie :)

Opublikowano

Boshe , nie odkopujcie tematów.!

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...