Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

myślę, że tak, tylko musisz mieć NNO, bo archer z Trujaka jak Cię ogłuszy to nie zdążysz podejść, bo już dostaniesz 2 następne skille

Opublikowano

Pewnie że ma ! BM to postać stworzona do pvp . Na wysoki levelu 70 + skile na G/P to wymiata rozkłada archera . Archer to też dobra posatć na pvp ale coś w nij brakuje /; .

Ja na swoim BM miałem 61 (almanach) rozwalałem archery co mieli po 65 ,68 z wyższymi miałem problem ;d

Powiem ci że BM z odpowiednim eq i skillami rozkłada każdego nawet i archera.

Opublikowano

pewnie ze ma szanse wystarczy zakupic nno troszke absow na strzaly ktore sa bardzo tanie i bic skilami z daleka i nie zblizac sie bo im blizej archera tym mocniej skilami oberwiesz

entershiftuser.jpg
Opublikowano

musisz bardzo uważać na wojowników body, nie możesz dać mu podejść od razu przy rozpoczęciu pojedynku, bo jak Cię przewróci to już nie wstaniesz, bo ma strasznie dużą szybkość ataków

Opublikowano

jak ma się dobre eq i skille to każda profka jest dobra

bm spokojnie bm dobry jest w pvp juz nawet na 30lvl bo jak ma się fms+9 umki+10 duszka na +m5 to kosiara

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak masz szanse bo bm do pvp koxi :) Wystarczy nno i troche na strzały. I najlepiej archerowi uciekac tym blizej niego tym wiecej ze skila ci weznie hp.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Rób też ochronkę na m1 ma absy na skille 30% na g 50%(!!!) i dodaje ci trochę defa ,to jeden z lepszych skilów bm'a w duszek nawet jedynki nie dawaj na mniejszych lvl koksi lecz póżniej naprawde to syf zresztą bm na s3 top1 w pvp nawet duszka nie ma na jedynce . Ochronka jest the best! na p 80% + stal +9 nikt cie nie padnie

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...