Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiaauto 2.5.1

losyman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam:)

Mam problem... Nie wiem jak zrobić żeby mój char chodził sam po expowisku (fibuli). Może ktoś wie jak to odpalić. A jeszcze lepiej by było jak mój char by odchodził od potworka.

Kocham !!!

xlosymanx_6_1.png

Opublikowano

Nie lepiej zrobić sobie elf bota ? Jeśli nie wiesz jak, napisz na pw. Podam Ci wtedy skype lub gg i Ci objaśnię ;)

Pomogłem? Daj + :)

Opublikowano

Nie prawda że elf bot jest lepszy . Ja expie od paru miesiecy na TA i jest gites musisz mieć najlepiej drogi posciągane

Opublikowano

Tyle ze na elfbota cieżej o bana, mój kumpel dostał 2 delety za TA już czyli inaczej 4x ban, a ja na elfie na 4 lata bocenia tylko delete :D 2x ban, a on bocił z 1-2 lata

Jeżeli pomogłem daj +

MPC FORUM RULEZ

Opublikowano

rofl...

co za pierdoły opowiadacie...może tak zgodnie z tematem troszke?

Musisz porobić waypointy na TA.Jak nie umiesz tego zrobić,to znajdź na internecie,jak nie umiesz tego zrobić...to odstaw bocenie.

Opublikowano

Nie zależy od bota ile banów dostaniesz tylko od tego jak masz poustawiane drogi ... @up przktycznie napisałęm to samo tylko że dodałęm że można sciągnąć drogi

Opublikowano

Zeleży to również od systemu operacyjnego, ja posiadam XP SP2 na nim wykrywalność jest średnia, gadałem z ludźmi, którzy mają win7 i viste, ani razu im sie nie przydarzył ban. Próćz dróg tj. waypointów, jest jeszcze wykrywane np. podnoszenie przedmiotów z daną prędkością tzn, jeżeli przecietny człowiek podnosi backpack przedmiotów w 40 sekund (tylko założenie), a bot tyle samo podnosi w ciągu 10 sekund, no to wiadomo. Jest to podobno wykrywane przez wysyłanie pakietów do servera, a vista i siódemka skutecznie to blokuja/uniemożliwiają.

Jeżeli pomogłem daj +

MPC FORUM RULEZ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...