Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak sie przerzuca itemki i poty itd z v2 ? Jesli byl juz taki temat to prosze skierowac mnie do tego Tuta. CHodzi mi ile potrzebuje postaci ktore sa liderami gildii bo w tym momencie moge tylko na jednej postaci.. Poprostu prosze neich mi ktos wytlumaczy.

DAJ MINUSA-----------------------------------------------------------

Opublikowano

Masz np szaman 40lvl i woj 69lvl. Oby dwaj są liderami gildii. Wyzywasz szamanem gildie wojownika ,a na wojowniku przyjmujesz . Przekładawsz poty z szamana na woja :)

652601399840421198520.png

Opublikowano

W każdej gildii MUSI być minimalnie 8 czlonków, bo inaczej nie zrobisz wojny ;]

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

@UP

To nie trudne, bo na nobowatej gildii dajesz do niej jakieś sklepiki. A nie lepiej korzystać z bugu na otwarcie magazynu? ;]

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Do autora . tak jak Up powiedzial bug na magazyn wykorzystaj...

ja go ciagle uzywam i jest gites ^^ Dziala jak trzeba

Ps.Daj minusika - :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Masz np szaman 40lvl i woj 69lvl. Oby dwaj są liderami gildii. Wyzywasz szamanem gildie wojownika ,a na wojowniku przyjmujesz . Przekładawsz poty z szamana na woja :)

Tyle postów i piszesz zle i nei zrozumiale!Jak będzie wojna woja i szamana przeciwko sobie to handlu nie da rady włonczyć.Zrób tak daj se szop do gildi i zrób wojne wojem i szamanem i szaman niech se stoi a ty z szopem i wojem i potki na woja daj z szopu a itemy na szop co ci dropły.

Opublikowano

Tyle postów i piszesz zle i nei zrozumiale!Jak będzie wojna woja i szamana przeciwko sobie to handlu nie da rady włonczyć.Zrób tak daj se szop do gildi i zrób wojne wojem i szamanem i szaman niech se stoi a ty z szopem i wojem i potki na woja daj z szopu a itemy na szop co ci dropły.

Trzeba umieć, żeby dać handel osobie z przeciwnej gildii na wojnie.

Po prostu przeciągasz item aż pojawi się czerwone kółko pod postacią.

Tak jakbyś go wyrzucał ale na postać.

I do tego obydwie gildie muszą posiadać min. 8 członków i drugi poziom.

I wybierasz opcje Arena lub Flagi.

Pole nie, bo to nie przenosi cię na wojnę.

Ja tam wolę zrobić wojnę niż otwierać magazyn.

sygna2edited5.jpg

CHCESZ DOSTAĆ SZYBKĄ ODPOWIEDZ. POGADAĆ O CZYMŚ.

TEN CZAT TO MIEJSCE DLA CIEBIE.

Opublikowano

Załóżmy że masz woja 75lvl i buffa 70lvl obaj są w v2.. robisz tak :

Przed wejściem do v2 upewniasz się ze masz minimum 8 osób w gildii u woja jak i u buffa i że np. w gildii buffa znajduje się twój shop.

Wyzywasz gildie buffka (ARENA)... logujesz się shopem i wchodzisz na wojnę wojem buffkiem i shopem, następnie wywalasz wojem itemki na ziemie a shopem zbierasz... robisz re-log shopem, sellasz itemki. kupujesz potki wracasz na wojnę wywalasz potki, zbierasz wojem, wylogowywujesz shopa

Idziesz wojem do buffa ubijasz go 10x ( bo jak tego nie zrobisz może ci się wojna zbugowac i wywalić ci może któraś postać z v2 xD ) Jak już ubijesz 10x wylogowywujesz się buffkiem i czekasz jak woja lognie z wojny.

Dziękuje dobranoc

DAJ MINUSA -

widzewsygname.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...