Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat :)

Wybrac bm czy wp mam sporo hajsu na start okolo 150 kk +

chcial bym dobrze poexpic ale rowniez pobawic sie w pvp :)

prosze nie pisac postow typu wp-exp a bm pvp to jest chyba oczywiste :))

:) plusiki beda :D

Daj ---------------

Prosze o zdjecie tych 50-ciu % :>

Opublikowano

noto może wp ostrze wir paluch głównie chodzi tu aby bulid był dobry a dla bma za tyle o dobrego fms kupisz bo +9 um+10% kd woja powtórki to drogi jest więc bierz wp bulid dałem wcześniej

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

WP do expa wspaniała maszynka a do PvP od +65-70 lv. Sam gram i wiem więc proszę kitu mi nie wciskać ^^

BM słaby do exp ale w zamian zajebisty do PvP ^^ Wciąga dużo niebieskich potów, sura WP o wiele mniej.

Tak więc wybrał bym na twoim miejscu WP'eka szybko wbijesz lv i pobawisz się w PvP, skille dobre, tanie ku itp.

Liczę na minusa.!

Opublikowano

polecam ci WPka, bo szybko wbijesz duzy lvl i bedziesz rowniez pr0 do pvp:P ku tanie, a na metkach itp zarobisz na wspaniale eq;) prosze o + + + + + ++ + + ++

@up, 2int 1wit (daj +:P)

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Hm... Zależy jaki level chcesz wbić . Tak jak pisali wyżej. WP jest kox w pvp dopiero od 65-70 a BM`em to już na 50 z dobrym eq uwalisz 70lvl. Ja wybrałbym tak : do 30 grałbym WP aby szybko wbić, potem zmieniłbym na BM

Kup sobie szerokiego +9 i biegaj z nim do 35lvl. Potem sprzedaj go i jak zrobisz boja to kup sobie fms z dużymi sr bo będziesz expił z konika . Co do reszty eq to tak : wbij 18 w tej zbrojce na 1 lvl +6 i potem kup na 18lvl coś około+6 i graj nią do 34 żeby wtedy kupić sobie zbr na 34lvl +9 bo szkoda tracić kase na zbroje z niższym lvl :P Jakiś hełmik na 21 +7(nie wiem po ile jest u Cb na servie +9 ale +7 to coś około 1kk) , srebrna +8 też powinna wystarczyć . 5 kątna +7+8 również . Kolczyki- ja kupiłbym miedziane(one chyba mają wbudowany bon na siłę) potem zmienisz na ebo +7+8+9, naszyjnik- 1k hp wystarczy i butki albo hp albo krytyk :P Co do tego fmsa.. Najlepiej jakbyś kupił sr ok.25 i kd +3 bo na większe to ci raczej nie starczy.. :( Nie podałeś serva na jakim grasz więc nie napiszę Ci na jakie eq dokladnie starczy ale tak na oko jeszcze Ci zostanie na KU :) A co do skilli... Nie wiem :D Różnie ludzie grają . Status: 2 INT 1 PŻ . Wyżej piszą że BM`em ciężko się expi no ale z dobrym eq nawet przyjemnie :) :) Dziś widziałem jak 36lvl z przeciętnym eq ( pokazał mi całe w którym walczył, miał tam fms +7 um5 kd woja+3 ) powalił bodego 61lvl :P Nie wiem jak on to zrobił no ale wygrał :D O PvP to możesz myśleć dopiero na wyższych lvlach ( 40.. i wyżej) bo na dobrego fms`a to raczej już ci nie starczy ;P Pisząc dobrego chodzi mi o duże um oraz kd +3 no i oczywiście fms +9 . Dobra rozpisałem się ;P Narka

Wole + niż - :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...