Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli koles mi wyslal plik i na koncu w nazwie bylo SRC to jest jakis keylogger ? Bo nieznam sie na tych rzeczach

Mam nadzieje ze dostane odpowidz i ktos zgarnie + lub - jak woli xD

EDIT-

Dal mi taki link speedyshare.com/files/23424943/konto_dla_Kemot1975.jpg.scr i na gg wyslal

ale nigdy nie odbieram plikow

Opublikowano

Raczej nie był to keylogger. I na przyszłośćrada ode mnie abys nei dostał ostrzezenia pisz prefix w temacie i dokładniejszą nazwe tematu.

edit: Jeśli tego nie sciągnełes nie masz się o co martwic.

Wracam do życia a nie do przeszłości.

Opublikowano

możliwe kiedyś chyba był fishbot o takim rozszerzeniu albo tak sie po prostu nazywał

czyli można tam wrzucić keya lecz nie koniecznie musi być tam on ponieważ aby zaczoł działać musisz go uruchomić czego pewnie nie zrobiłeś?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak, to jest na 101% keyloger, ponieważ ma rozszerzenie .scr czyli jest to zrobiony scrypt, robi on zrzut ekranu, i wysyła mu twoje pasy na GG. Czytałem już kiedyś o tym.

Czy dostałeś go na GG? a nie czasem na board.metin2 ? ja też go dostałem, że niby tam są pasy, do jakeigoś konta które kupiłem na allegro, i że nie odpisuje na GG, poczcie itp.

Wiec radze nie pobierać !

Pasjonat
Opublikowano

EDIT-

Dal mi taki link speedyshare.com/files/23424943/konto_dla_Kemot1975.jpg.scr i na gg wyslal

ale nigdy nie odbieram plikow

Ta końcówka jpg.scr mówi sama z siebie to napewno jest key.

722906f2077a4a05b4239b2d01a0764e.0.gif

Pomogłem Daj

+

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...