Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie ci nikt nie wskaże ponieważ boty moga zmieniac pozycje raz moga tu raz tu a potem wogole itp

Opublikowano

ktos robił temat że znalazł i chciał dać za sms na sm a w paincie zrobił i myśli że bedzie miał sm za free...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja zostawiłem postać na noc a dokładnie od 22 do 7 na tym moscie w Shinso i nic 0 małży 0 fms nic ... wiec zapewne zmieniły miejsce spotkań a i byłem na ch3

Opublikowano

Trzeba troche pomyslec i poszukac :)) Nie pytajcie sie mnie o miejscowke serwer i ch bo i tak wam nie powiem ;]0719085520.jpg

drugie eq tez jest cale w malzach :))

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

a co mam zdradzac gdzie droplem ;d? niechcecie nie wierzcie ja nic nie wrzuce a drop i tak mam :] wystawilem to tylko w celach informacyjnych ;)

Opublikowano

hehe szkoda że nie jest cała minimapaka ale że tak zapytam to obok tego białego koła po prawej to most? na mini mapie

edit już nie potrzebuje zebrałem przed chwilą całe eq małży i 6 kk:D

eh...

Opublikowano

miejsce gdzie robilem ss'a to nie miejsce gdzie podnosilem dropa ;)) wiec nic tam nie znajdziecie raczej

Opublikowano

Sebek22 nieudna podóbka. Wiesz dlaczego? Zdjęcie małż są dużo lepszj jakości niż Twój SS

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Opublikowano

A kto powiedział, że to musi być od tych botów. Taki zarobek małż to można przy dużym szczęściu na swoim prywatnym FB przez 1-2 nocki wyrobić. Nie widzę w tym żadnego dowodu, że to od tych botów.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Sebek22 nieudna podóbka. Wiesz dlaczego? Zdjęcie małż są dużo lepszj jakości niż Twój SS

Obraz jest w formacie JPG, przez co traci się jakość zdjęcia. Tym nie możesz się kierować, czy oszukuje, czy nie ;)

Dlatego najlepiej wrzucać na neta pliki w formacie PNG ;)

Opublikowano

Po co zakładacie 3 temat neo....

W innych wyjaśnione jest... Tylko miejscówke mają inną

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...