Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanko mam 56 lvl i nie wiem gdzie expic, i czy wbije 61 w tydzień ? Eq mam łuska +6 speed+2, Def +3, Uchyl.+3, żelek +8, fms +9 sr 24, czarna okrągła +6, naszyjnik 500 pz. ebo +4, butki 1 k pz. Aha i mam buffke 29 lvl może mi ktoś pomóć? Mam duuużo czasu Aha Woj body :D

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

v1 ja dobiłem do 61 ninją bez buffa bez hacków na expbocie

wbijasz w drugą komnate i tam jest taki mocniejszy pająk wyprowadzasz go do ściany na sh i spokojnie potem z autolurem bijesz komnate... 4 godz wbijasz 1 lvl jak masz expbota to powinno iść 5 mln na godz

eh...

Opublikowano

Ja wbilem w 2 dni po 4h ale mialem duuuuzo lepsze eq i wbijalem sura wp ;) Ninja okolo 4dni bo to byla moja pierwsza postac i eq nie bylo jeszcze takiego jak jest teraz ;)

76561197982068149.png
Opublikowano

Ja powiem Ci tak za mało szczegółów ile masz HP Defa ?

Jeśli ogarniesz jakąś komnatke calutką to licz tak 56-58 3-3,5h na level po 58 4h + jakoś tak mi na 59 levelu na em jest poradnik jak szybko expić na poziomach 45-61 (polecam) wbicie kulki zajmuje godzinę robiąc misję ja bym liczył tydzień napewno

Opublikowano

v1 jak komnata jak wchodzisz do v1 to cały czas na wprost jak już nie bedzie sie dało a bedzie zakręt w lewo to nie skręcasz tylko expisz w tej komnacie ja na expbocie tam expie od 54lvl a teraz już 60lvl i 2kulki

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

v1 i z tym eq będzie Ci ciężko wexpić w tydzień 61lvl.

Opublikowano

No ja na 52 lvl expiąc na EM

BO full spot- 7-8% na 1h

V1 1-2 grupki-7-10% na 1h

Dzisna v1 ustawilem bota o 16 do teraz i ledwie 46% to wyszlo 6-7% na 1h ;///

nieregulaminowa sygna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...