Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all :D Mam do was pytanko jutro robie ninje daggera i tu się rodzi pytanie opłaca się grać daggerem ???

Mam zamiar gdzieś tak koło 40 levela zrobić sobie Polimorfiie na G i na marmurkach expić czy opłaca sie w ogóle coś takiego robić ?

Mam kase na eq i na ku .

Słyszałem że podobno fajnie sie gra Ninja dagger i się szybko nie nudzi i nie jest taki słaby na pvp czy to prawda ??

Wstawiam +

Opublikowano

Witaj.

Ja powiem Ci tak grałem daggerem na pl i fajna gra jest ale marmurkami Ci się nie opyla expić lepiej przeznacz kasę z marmurów na eq i ku ninja to silna postać ;>. Ja na 38lvl bez buffa 2-3grupki na BO szły na lekko a z buffem to już w ogóle :D A co do znudzenia i pvp. Znudzić nie powinieneś się tylko się nie denerwuj jak coś pójdzie nie po Twojej myśli xD W pvp jak jest dobrze zrobiony to dla mnie jest to jedna z najlepszych postaci do pvp ;>

Opublikowano

hmm jak zamierzasz expić na marmurkach to poli wbij albo na 1 albo na p poniewarz poli na 1 a na g10 nie ma różnicy dopiero na p daj 30min

pvp kosi lecz codziennie czytaj polecam bulid jak na marmurach expisz to zasadzka chmurka wirek szybki krycie a jak bez marmurów to zasadzka wirek szybki chmura krycie

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Tak, dagger w pvp nie jest najgorszy, i w expie jesli masz koziki +9 sr 30 weźmiesz pol spota na 40lvlu z pro eq :D

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

Nie lepiej wyexpić ninje na BO do 50? przecież to aż tak dużo czasu nie potrzeba, przez cały ten czas będziesz wbijał Poli na G i expił + skille. Od 50 na szpony ocziwiście +11/12k HP Jakieś bony na HP! Jelonek śr: +25/30.

Opublikowano

Ninja dagger

Zajebiscie sie gra

Na poczatku troche mozolnie

Bo masz maly atak

I dlugo dizkusy lejesz

Ale potem ze skilami na g :)

I poli wymiot :D

Mowie ci

Ja kolesi na zasadzke bralem na 73

Kazdego prawie kto nie mial abs :D

ale zasadzka P :)

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...