Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.pewnego dnia wchodze na moje konto w metin2 PL patrze a tu ani na shopie (18kk)ani na mojej głownej postaci niema kasy ani eq...;/jestem pewny w 100% a nawet więcej ze to zrobił mój zaufany (był oczywiscie)kumpel bo znal moje passy kiedys mu dalem bo gra po nocach i zeby dropil na metkach.i moje pytanie jest takie,ze mozecie mi powiedziec jak moge mu sie odegrac???na 10000% niemam KEY'A w kompie i nikt inny mi ich nie ukradł.a poza tym jak z nim o tym rozmawialem to mieszał sie w swoich slowach i wogole...macie moze jakis sposob zeby "zdobyc" jego passy i odebrac to co moje???moze jakis program co wysyla key'a???moge do niego na chate wpasc i mu wgrac takiego nie ma problemu...BĘDZIE "+"

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

powybijaj mu szyby zabij siostre (nie no pewnie ulzy mu wiec tego nie rob) a tak szczerze to pogadaj z nim moze ci odda bo nie warto sie klucic o gre ;]

Opublikowano

Załatw sobie takiego wiruska i przeskanuj go na virustotal żeby było 100% xD i wgraj mu to na kompa jak pójdzie do kibelka :).

Włącz i mów że nic nie ruszałeś.A Jak będzie coś aktualnie pobierał to jeszcze lepiej bo pomyśli że to przez to co ściągał.Powinno Ci się udać.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

no spoko tylko skad takiego wiruska wezme??macie jakiegos zaufanego???NIE CHCE DAWAJCIE JAKBY CO KE'YÓW :rolleyes: najlepiej taki zebym ja jego passy otrzymal a nie ktos moje ;)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...