Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Multihack V.1.0 Fixed

Deja Vu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa wszystko wielkie dzienki

Działa nawet opcjia "SPADA"

Nie działa dobrze jedynie teleport

logo2re.png

logo3ln.png

________________________________________________________________________________________________________________________________________

big.png

Opublikowano

mi jest napisane, że:

Unable to open process

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

nie no super nie cofa jak sie ma 800 speeda teleport dziala bosko !

Jeśli Ci pomogłem to daj + to nie boli :)

Opublikowano

Lipa jakaś połowa mi nie działa i czesto z wlaczonym tym hackiem wyskakuja mi znaki zapytania (modkamer)

Opublikowano

Nie wiem z czego wynikają te problemy. Niektórym osobą nie działa atack speed, a innym speed hack lub jeszcze coś innego. Mi działają wszystkie opcje i nigdy nie wywala mnie z gry.

Opublikowano

A ja mam taki problem. Wczesniej bot mi działał normalnie , ale po ponownej instalacji metin2 i em2 bot cos niedziala. Wyskakuje mi błąd i pisze tam "Unable to open Process" prosze o pomoc.

Dawać Minusy ! Minusy , Minusy ! Dawać "_"

Opublikowano

On działa tylko mam jedno prosbe a raczej pytanie czy da sie naprawic go w taki sposob zeby nie wyskakiwal blad gdy mamy wlaczonego speed hacka np wartosc 5 i zmieniamy np na 3 bez wczesniejszego wylaczenia na off po wpisaniu innej wartosci wywala blad

Przyjmuje -

"Życie jest jak papier toaletowy szare długie i do dupy." Powiedział pewien użytkownik forum mpc

PS Proszę Administracje o ściągnięcie paru %

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...