Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dbghelp.Dll Na Privaty

Grotos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A moglbys chociaz powiedziec jak zrobic zeby autosplash uzywal hp i mana potow jedneoczesnie ?

No niestety nie da sie nic z tym zrobic ;/

Jedyne wyjscie to zrobic agi build dla maga (60hp reszta agi) dobre itemy, scroole wszystkie i da sie wystać w miejscu z samymi mana medami ;)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

No niestety nie da sie nic z tym zrobic ;/

Jedyne wyjscie to zrobic agi build dla maga (60hp reszta agi) dobre itemy, scroole wszystkie i da sie wystać w miejscu z samymi mana medami ;)

Pozdrawiam ;)

hejka okmijnuhb niestety w ŻADNYM programie typu UCE, nie można zmienić sobie lvla, jest to nie możliwe ponieważ dane o twoim konice zapisywane są na Serwerze a nie u ciebie na kompie. Jeżeli chciałbyś żeby nauczyć cię czegoś w UCE (a bardzo dużo wiem) pisz na prie, ocekuje również odpowiedzi na to co zrobić żeby nie uptader nie podmieniał mi pliku. Pozdrawiam

Opublikowano

No wlasnie co zrobic z tym updaterem caly czas podmienia ;/

no właśnie wiem, i za cholercie nie wiem jak to zrobić, ale mam program UCE, za jego pomocą moża zrobić speed hacka, UG hacka, i cooldown hacka oraz job hacka(nie testowałem jescze ale się da) jeżeli chcesz wskazówek i porad jak go używać pisz na pn. chętnie pomogę.

Opublikowano

A ja gdy dodaje ta dllke wchodze w kala i po minucie okolo youre expelled a bez dllki tak nie mam , jak temu zaradzic? , uptadowania anulowalem edytujac uptader.ini i zamiast normalna strone wpisalem inna

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem na jakim privie grasz ale na Quiant jest zablokowany ;]

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest w ogóle jeszcze jakiś serwer gdzie dbg działa bez problemów?

tak np infuzed ;) ale można bana ładnie zaciągnąć jak się skapną ;P mnie przy pick hacku dopiero złapali po miechu ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...