Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giganci - Prawda Czy Fikcja?

Rodimop

Giganci  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Prawda czy fikcja?

• Prawda
      9
    • Fikcja
      10
    • To przechodzi moje poj?cie
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Zafascynowały mnie wczorajsze, nocne gadanie z kumplami o róźnych dziwnych rzeczach, a najbardziej zwróciłem uwagę na giganty.

To może być prawda, czy to wszystko to jedna wielka ściema?

http://www.youtube.com/watch?v=B-8bVEIVUh8&feature=player_embedded

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Ja także oglądałem z kumplem pełno bajerów typu UFO, jakieś dziwne potwory z morza, chupacabra, itp. ale te filmiki bardziej wyglądają na prawdziwe. No do końca nawet teraz nie wiemy co jest na tej naszej planecie jakie dziwy natury są wśród nas :P.

Filmik wydaje się wiarygodny.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Bardziej niż giganci myślę, że poprostu tu jakieś wymarłe ogniwo ewolucji.

Wynik przystosowania lub nie do środowiska tyle.

Skoro okazuje się, ze homo neandertalis mogli krzyżować się (i z całą pewnością My jesteśmy mieszanką) z homo sapiens. Więc nic dziwnego....

EXPmIpC.gif

Opublikowano

1 filmik. Wszystko było ok , gdyby nie 0:52. Pewien Pan trzyma tam 1.5metrową czaszkę , która ważyłaby masę .

I jeszcze z uśmiechem i bez wysiłku. Jasne.

Opublikowano

Hmm... Mogło i tak być... Ale w te mumie ciężko uwierzyć bo to mogło być zrobione z czegoś

X

by Me.

Opublikowano

Hmm... Mogło i tak być... Ale w te mumie ciężko uwierzyć bo to mogło być zrobione z czegoś

Niby tak, ale tego jest od groma, więc dziwne by robili to wszystko samemu.

Gdyby to istniało, to by bez echa nie przeszło.

Słyszałem teorię, że jest to utajnione i się nikt nie przyznaje do tego... Sam nie wiem dlaczego, by o tym nie powiedzieć i nie uczyć w szkołach jeśli to prawda.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano
No do końca nawet teraz nie wiemy co jest na tej naszej planecie jakie dziwy natury są wśród nas

mozliwe ze na mpc sa ufo ktore nabijaja posty w dziale metin :> :D

Opublikowano

barbec to z tym ufo to moze i prawda xD.

No a np. Area 51 czy jak jej tam to jakoś jest utajnione i nigdzie nie pokazali co w niej jest. Raz na yt widziałem jak 2 gości jechało z kamerą do tego miejsca i był wstęp wzbroniony i nie mogli dalej jechać. Ale to było dawno.

Moim zdaniem jest wiele zagadek na tym świecie które nie zostaną odgadnięte

@down: xD

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano
Słyszałem teorię, że jest to utajnione i się nikt nie przyznaje do tego...

Zupełnie jak księga prezydentów w USA. Słyszeliście o tym?

To podobno księga tworzona przez prezydentów i dla prezydentów m.in. o Strefie 51.

Według wujka google :

Strefa 51 (Area 51) - tajna baza w stanie Nevada (USA), której nie ma na żadnej oficjalnej mapie.

Więc może tak samo jest z gigantami? Jeśli wierzycie w takie coś to może, jest to tak utajone jak w.w. strefa?

Osobiście nie wierzę w takie rzeczy jak kosmici, czy giganty.

@UP w tej samej minucie napisaliśmy o tym samym :D.

1321896841-U198706.png

Opublikowano
No a np. Area 51 czy jak jej tam to jakoś jest utajnione i nigdzie nie pokazali co w niej jest

czekaj zbuduje zajebista bron i pokarze ją całemu światu żeby wiedział czego moga sie spodziewać

Opublikowano

W tej Area 51 jest tyle "pro" zajebistych rzeczy, że mała bania. Dlatego dostęp do niej jest niemożliwy i wszystko jest utajnione.

Co do topicu moim zdaniem raczej to fake, poruszę to co upy mówili że w 1 filmiku w 50 sekundzie koleś trzyma tą wielką czachę, która na pewno trochę by ważyła. Gigantów nie było i hoy ;d

#EDIT

http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8

Mnie ciekawi czy to jest prawda. Tego typu filmików jest od chuja i ciut ciut. W Polsce też możemy się z tym spotkać.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Chemtrails

Opublikowano

@up

Poco to tu wstawiles przez ciebie spac nie bede mógł :/

A co do topica to wszystko jeden wielki fake , chociaż są rzeczy na świecie które sie fizjologom nie śniły :)

Opublikowano

Dla mnie jakieś giganty i UFO to bujda .. nigdy nie spotkalem tego i jak nie spotkam, to nie uwierze .. zadne filmy, filmiki, zdjecia mnie o tym nie przekonają, że coś takiego istnieje.

100 postów - xx.xx.xx r.

200 postów - xx.xx.xx r.

300 postów - xx.xx.xx r.

400 postów - xx.xx.xx r.

Mało pisze, ale staram się wiecej pomagać.

UserBars

32266.png15669.gif19971.gif17996.png31674.gif24026.png31353.png

Opublikowano

Dla mnie jakieś giganty i UFO to bujda .. nigdy nie spotkalem tego i jak nie spotkam, to nie uwierze .. zadne filmy, filmiki, zdjecia mnie o tym nie przekonają, że coś takiego istnieje.

Równie dobrze możesz przestać wierzyć w dinozaury, bo nigdy ich nie spotkałeś i nie spotkasz ;]

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Więc mam rozumieć że ty w ogóle w nic nie wierzysz ? Bo nic nie spotkałeś, ani nie zobaczyłeś ?

Bóg też nigdy nie przychodził Ci na myśl ?

Na świecie jest wiele pytań bez odpowiedzi, nawet nie wiecie ile tajemnic kryje przed nami rząd.

Nie wiem czy słyszeliście o kartach i flagach dostępu w Białym Domu.

O ile się nie myle to nigdy się nie dowiecie nawet o jednej sprawie która została utajniona.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Równie dobrze możesz przestać wierzyć w dinozaury, bo nigdy ich nie spotkałeś i nie spotkasz ;]

A muzeum to co ? xD

@Topic

Eee

Wiem jedno :D To jest prawda albo kłamstwo :D

1282649553-U148832.jpg

Opublikowano

mi się sniło kiedyś że przechodzi taki koło mojego domu i się do mnie smieje ;;p

idzie dalej do kumpla domu i rozwala ten domm wtf. tak pare razyy ;p

@topic

Myśle tak jak D&G !

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

mi się sniło kiedyś że przechodzi taki koło mojego domu i się do mnie smieje ;;p

idzie dalej do kumpla domu i rozwala ten domm wtf. tak pare razyy ;p

@topic

Myśle tak jak D&G !

Odstaw te dragi, mówię ci ;)

Ogólnie to kolejny temat do sprawdzenia w przyszłości, kiedy naukowcy z USA ( a jak! ) nauczą się wykorzystywać DNA do tworzenia wymarłych istot.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...