Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duża Liczba Idiotów Na Forum.

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te Minusy i Plusy przypominają mi fotkę tylko tu się to robi nie za fotki lecz za nic ??? Co do działu Metina powinien być od 15 Lat i minimum 300 Postów

Opublikowano

Co chciałem wnieść tym tematem? Po pierwsze chciałem poznać Waszą opinię w tej sprawie. No i jeśli chociaż jeden z takich userów to przeczyta i się ogarnie to już będzie coś.

Najlepiej wywalić te cholerne pkt reputacji, ludzie czują się lepiej gdy mają cyferkę na zielonym tle?

Jak już ktoś wspomniał reputacja to dla niektórych motywacja do działania na forum. Ogólnie jest to dobry pomysł, ale niektórzy zrobili z tego zabawkę.

Moze i autor tematu ma racje ale i tak sie nic nie zmieni...

Może wielkiej zmiany nie zauważysz, ale niech się chociaż kilku zmieni.

Opublikowano
Co do działu Metina powinien być od 15 Lat i minimum 300 Postów

Zajebisty pomysł <3. Poważnie.

Moich postów w Metinie nie znajdziecie niestety, albo i stety. Od czasu rejestracji byłam tam raz. Więcej nie weszłam, bo zwyczajnie przeraził mnie ogrom stron i postów. o.O

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Aha. Kogo to obchodzi? Debile byli, są i będą, taki jest porządek w naturze, jedni są mądrzy inni trochę mniej a jeszcze inni to kompletni debile ale jeżeli uważasz, że ty jesteś lepszy od ludzi, którzy graja w metina to mogę jedynie współczuć tobie i twoim znajomym, których nie masz. Każdy użytkownik nie ważne w jakim wieku, po jakiej szkole i w co gra powinien być traktowany tak samo. A na + i - mam i będę miał wyjebane.

Dajcie +

RAsfepN.png
Opublikowano
Kogo to obchodzi?

Mądrzejszych, więc po prostu przejdź do innego tematu.

mogę jedynie współczuć tobie i twoim znajomym, których nie masz

Nie mam znajomych? Po czym poznałeś? Po avatarze, sygnie? nt

Każdy użytkownik nie ważne w jakim wieku, po jakiej szkole i w co gra powinien być traktowany tak samo

Dlatego nie najeżdżam na każdego, tylko na debili, których zachowanie opisałem w temacie.

Opublikowano

uzalacie sie...a prawda jest taka, ze jakby nie ci debile co "szaleja" w dziale metin, to to forum nie mialo by takiej popularnosci

Opublikowano

uzalacie sie...a prawda jest taka, ze jakby nie ci debile co "szaleja" w dziale metin, to to forum nie mialo by takiej popularnosci

Wolałbym żeby forum dłużej się rozwijało, ale byli tu normalni ludzie.

Opublikowano

Wielki pozytyw dla Ciebie, temat godny uwagi .. I nie duza a ogromna liczba .. Leci plus dlq Ciebie ; )

Owned właśnie o tym mówi -.- On ma na to wyjebane, tak samo jak każdy mądry user tego forum.

Co do metińczyków to oni teraz pewnie piszą dlaczego nie działa im jakiś serv, a do pogaduszek zajrzą tylko po to żeby napisać temat typu "jak się podcieracie?"

Opublikowano

Niezłe spostrzeżenie, to forum do zawsze składało się z dzieci i kretynów.

http://www.mpcforum.pl/topic/178312-trudne-pytanie/

http://www.mpcforum.pl/topic/178398-poziom-forumowiczow-na-tym-forum/

1265644466_by_Monstrum.jpg

Przykre, aż chce mi się płakać jak widzę przyszłe pokolenie. Macie swoją demokracje, kiedyś nigdy się z czymś takim bym nie spotkał.

Beka.

Opublikowano

No zgadzam się z tobą owned, ale wiecie to są jeszcze dzieci chcą być najlepsi ze wszystkich.... mi to tam tez lata czy ktos mi napisze w profilu "ale noob" itp. nie zwracam na to uwagi bo po co? odpiszesz mu to zaraz ci zaspamuje pw, profil na wszystkie twoje tutki bedzie pisał "zabardzo się nie postarałeś" itp. ja na nich sram już nawet prawie wcale tam nie zaglądam chyba jak jest coś ciekawego

@UP nie zawsze... forum zasypało sie noobami jak taki pedał "RAIN" wymyślił pliki serwerowe... jak by ich nie było to pewnie dalej bym grał w metina

Opublikowano

Macie coś do tego że ktoś gra w co innego?

To że w jakiejś grze jest dużo "neo kidów" to nie oznacza że cala spolecznośc tej gry jest glupia!

W kazdej grze są neo kidy!

A co do reputacji to powinno jej nie być.To powoduje nagly przyrost spamu...I każdy "Daj minuuusa" albo "Dawaj plusika!!!!!!".

A po co? Nie wiem...

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

[...]dział metina [...] powinien być od +500 postów[...]

Alez absolutnie sie nie zgodze, pomysl sobie, ze zakladasz konto, bo masz problemy z konfiguracja jakiegos bota a tu zeby napisac musisz najpierw napisac 500 durnych lub moze i nie durnych postow. Odstraszaloby to wiekszosc lub nawet wszystkich nowych uzytkownikow.

A za to mnie denerwuje, ze taki Owned wejdzie sobie na 4gifs.com i wykuka sobie jakiegos smiesznego gifa, nastepnie wstawi go do sygnaturki, avatara, a wchodzac w jego topic, musze poczekac az to gowno sie zaladuje zeby moc spokojnie poruszac sie w temacie i przegladac posty innych uzytkownikow.

Bogu dzieki, ze istnieje taka opcja jak "nie wyswietlaj sygnatury przy postach".

@bekagimbusy

Wez sie ty juz lepiej nie udzielaj na tym forum, bo tylko marnujemy czas na Ciebie. Po Twoim ostatnim temacie odnosnie sluchaczy muzyki rodem "hiphop" nie wiem czy sie mam smiac czy plakac. Piszac glupie tematy, gdzie pytasz sie "Jak nazywa sie Kasztanka Jozefa Pilsudskiego" zawracasz dupe administracji, ktora musi kasowac te glupie tematy i zwiekszac twoj status ostrzezen. Ciekawi mnie ile jeszcze sie utrzymasz na tym forum i czy po banie nie przeistoczysz sie w chocby kecupa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

eee tam problemy masz

ja lubie takie bezsensowne tematy(wiecej smiechu :D)

To już od dawna nie jest zabawne. Owned piczka moja ma racje :>.

Opublikowano

@SsixD Niby kiedy? Racja kiedyś do nich należalem.Ale od pewnego czasu olewam reputacje itp. Czasem tylko dam + jak ktoś chce.

Najlepiej te punkty reputacji wywalić i tyle.Mniej spamu typu "Daj plusa" itd.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Mnie nie obchodzi opinia innych na temat metina. Osobiście lubię tą grę i gram tylko dla siebie. Większość z was myśli, że w metinie są same dzieci neo. Owszem, większość społeczności metina to dzieci neo, ale są również ci ''na poziomie'', i dzięki nim gra jest jeszcze przyjemniejsza. Przepraszam, jeżeli kogoś skrzywdziłem psychicznie tym postem lub zraniłem itp., lecz to tylko moja skromna opinia. :rolleyes:

Pozdrawiam. :)

//a i ps; mam wyjebane na te plusy i minusy :)

Opublikowano

#bekagimbusy

O, właśnie tak to wygląda. I ogólnie beka.

A za to mnie denerwuje, ze taki Owned wejdzie sobie na 4gifs.com i wykuka sobie jakiegos smiesznego gifa, nastepnie wstawi go do sygnaturki, avatara, a wchodzac w jego topic, musze poczekac az to gowno sie zaladuje zeby moc spokojnie poruszac sie w temacie i przegladac posty innych uzytkownikow.

Bogu dzieki, ze istnieje taka opcja jak "nie wyswietlaj sygnatury przy postach".

Na 4gifs.com nie siedzę i miło, że kogoś denerwuję :*

Wez sie ty juz lepiej nie udzielaj na tym forum, bo tylko marnujemy czas na Ciebie. Po Twoim ostatnim temacie odnosnie sluchaczy muzyki rodem "hiphop" nie wiem czy sie mam smiac czy plakac. Piszac glupie tematy, gdzie pytasz sie "Jak nazywa sie Kasztanka Jozefa Pilsudskiego" zawracasz dupe administracji, ktora musi kasowac te glupie tematy i zwiekszac twoj status ostrzezen. Ciekawi mnie ile jeszcze sie utrzymasz na tym forum i czy po banie nie przeistoczysz sie w chocby kecupa.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prowokacja_(zachowanie)

Owned piczka moja ma racje :>.

<3

Mnie nie obchodzi opinia innych na temat metina. Osobiście lubię tą grę i gram tylko dla siebie. Większość z was myśli, że w metinie są same dzieci neo. Owszem, większość społeczności metina to dzieci neo, ale są również ci ''na poziomie'', i dzięki nim gra jest jeszcze przyjemniejsza. Przepraszam, jeżeli kogoś skrzywdziłem psychicznie tym postem lub zraniłem itp., lecz to tylko moja skromna opinia.

Oczywiście nie mówię o wszystkich. Jeżeli ktoś umie podłączyć słuchawki do komputera (zobaczcie pewien temat w pogaduszkach) to już jest coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...