Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duża Liczba Idiotów Na Forum.

Gość Owned!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat zakładam, bo niektórzy userzy rozwalają mnie kompletnie. Jak się domyślacie 95% z nich to metin. Wszystko zaczęło się od zmian na MPC.

Na stronie głównej po prawej stronie mamy "top" użytkowników. Nie widzę nic fajnego w pisaniu stu postów dziennie. Jednak niektórzy wbili to upragnione top1 i wkleili sobie ss do sygny. Pytam się po co? Jeśli się chwalisz to nie masz czym. Kolegów również nie znajdziesz, chyba że debili. Ja schowałem sobie to bo mi przeszkadzało i było zbędne. Ale Ci się wycwanili i wkurzają Owneda wstawiając to do sygny.

No i świetny bajer do zabawy na forum, czyli reputacja. Czuję się jak w przedszkolu przeglądając czasem tematy. "DAJ MINUS@@@@ ------", "Daj mi plusika to też ci dam +". Czy naprawdę to jest takie ważne? Mnie nie obchodzi czy mam 2tys. punktów na minusie, czy na plusie. Wczoraj "straciłem" 20 p00|/||<C1uF reputacji. Wątpię, że nagle iluś tam userów się na mnie wzięło. Więc jak ktoś robi specjalnie po to multi acc to niech przestanie bo jak już wspomniałem mam wyjebane na to, a Ty sobie nie będziesz musiał męczyć paluszków.

Spam w profilach (komentarze). Tak, tak znowu metin. Czy oni są już wszędzie? Przykłady :

- nie lubisz mnie? FOCH ! xD

- AA i Dawmar nie obraził bym sie jakbyś mi + dał (:

No bo mój avek jest pro elo h04x 1337 wiesz bardzo mi sie przyda bo jakiś Nub o nicku Kub@ zajebaU mi avatar z polędwiczką <333

- 335 stron spamu. Szacun :D (kolejny powód do bycia fajnym?)

- hmmmmmmmmmmmm 34strony spamu zaraz cie przebije (mm...rywalizacja metińczyków)

- 290 postów!!! !LOL! (Tak dużo? Przecież Wy to wbijacie w 3 dni..)

Nawet nie wymaga komentarza (Chyba, że pewny user zabekuje). A więc drodzy metińczycy jak chcecie znaleźć kolegów to róbcie to inaczej i nie podnoście ciśnienia mądrzejszym. Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Wiesz, temat może i dobry, ale dzieci metina w takie tematy nie zaglądają, dla nich mpc to metin metin i metin.

Reputacja musi być, bo to dla większości motywacja.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Ze wszystkim się zgodzę z Ownedem :) Większość tych "top" to neo z działu metina napier*****ą tam posty na privach i na ogólnym dziale.

Ej daj + proszę ! Mam fajnego avka < żałuje takich ludzi co piszą coś w tym stylu... Rozumiem pobawić i pośmiać się można, ale bez przesady... Według mnie dział metina (hacki,bugi,boty) powinien być od +500 postów, ponieważ tam jest taki spam, że głowa boli. Kiedy jakiś koleś dodał nowy temat "Dmg hack" po jednym dniu już były 10 stron...

maybenow.png

Opublikowano

Dobrze prawi, polac mu piwo ;)

Co do tych 5* i +, w moim dziale za proszenie o te śmieci daje warna, tak powinno być rownież w metinie jak i w innych działach.

@Blesssed

Gdyby ten poddzial w metinie czy co to tam jest byłby od tych 500 postów, to byłby jeszcze większy spam, bo każdy by chciał mieć tam dostęp.

Opublikowano

Święta prawda. Piwa postawić nie postawie bo sam nie mogę pić :mellow:

Mówię, co myślę, robię co chcę i nie zmienię się bo ktoś tak chce!

Gość Mounthains
Opublikowano

Hmm.. Co ja mam sobie o tym myśleć.

Napiszę tak:

Gdy wchodzę i widzę takiego typu rzeczy mam na to wylane. Nie obchodzi mnie to co oni robią, lecz gdy taka osoba ubiega się o rangę kidmoderatora, to wtedy tak :)

Opublikowano

Więc, jak już kiedyś pisałem, dobrze byłoby dodać punkt do regulaminu globalnego zabraniający proszenia o punkty reputacji:

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@Up

Bardzo dobry pomysł :) Według mnie każdy powinien mieć taką ocenę w profilu na jaką zasłużył.

Jak najbardziej popieram :D

maybenow.png

Opublikowano

Ja od siebie dodam, że tak było, jest i będzie. No chyba, że się mentalność "przyszłości narodu" zmieni, bo innej szansy nie widzę. Dzieciarnia i tyle..

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Metinczycy biorą posty jako wyścigi. Myślą , że ilość postów odwzajemnia ich wspólczynik iq.

Podoba mi się pomysł Mateq. Może by to coś pomogło

Opublikowano

Te kilkadziesiąt a czasem kilkaset postow w Top Uzytkownikow to głównie: "super serwer wbijam masz +" lub "gdzie ss'y?" lub "off?"

itp.

Opublikowano

Nomm... Jak zagadasz z jakimś Metinowcem to nie na długo bo zacznie ci za przeproszeniem pier***** o metku co on nie zrobił.... A o innych tematach to zero. I do tego drze się na każdym poście DAJ MINUSAAA !!!

X

by Me.

Opublikowano

Zwykle tego typu userowie sami siebie ryją swoimi genialnymi tekstami , także ja się tym nie przejmuje ;d Niech myślą że są świetni :)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Wielki pozytyw dla Ciebie, temat godny uwagi .. I nie duza a ogromna liczba .. Leci plus dlq Ciebie ; )

LoL . ?

Opublikowano

cóż nic na to nie zaradzisz....

co do reputacji też byłbym za wstawieniem takie pkt o zabranianiu proszenia o plus czy tam minus.... jest to zbędne a tylko przeszkadza jak np wielkimi czerwonymi literami naisane jest daj minus nie bądź żyła etc.

a reszta cóż.. nie da się tego utemperować tzreba natomiast zlewać...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nie ma co się dziwić, że w dziale owej gry panuje taki rozpiździej. Przecież tam każdy KidModearotor/Moderator jest przyjacielem wszystkich userów.

off

Opublikowano

papa smurf można ignorować danego użytkownika ;p jest coś takiego jak masz profil to tam masz ignorowani użytkownicy i go ignorujesz i już nie widziesz ejgo postów nie może do cb pisać na pw...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość Mounthains
Opublikowano

Przydała by się opcja ignoruj usera czy coś w tym stylu

asdasdsadsad.jpg

Możesz nie widzieć jego postów, albo pw. ;)

Opublikowano

Nie ma co się dziwić, że w dziale owej gry panuje taki rozpiździej. Przecież tam każdy KidModearotor/Moderator jest przyjacielem wszystkich userów.

Tak mou to kochają w dziale m2 wiele postów typu "rzal mou dal mi dziesiec procent nób !!!!@#!1111" to samo pewnie z innym modami ;D. Te + i - to Fail... kogo motywuje zielony napis w profilu? -.-

Opublikowano

Najlepiej wywalić te cholerne pkt reputacji, ludzie czują się lepiej gdy mają cyferkę na zielonym tle?

Kiedyś było lepiej, nie było tego badziewia i tylko ludzie o gwiazdki prosili.... a to można było dać raz na dzień (możliwe, że częściej/rzadziej, bo nie używałem tego).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...