Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś kupował yang'i od botów ? Czy to jest bezpiecznie? Nie ukradną konta?

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Ja bylem yang sellerem i zadnego bana nie dostalem chociaż przez moje konta przechodziło dziesiątki kkk :) All kupowane na stronie gold4fast ;) PS. Miałem najtańsze yang na allegro ;pp

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Jak mogą Ci ukraść konto ? ^^ No chyba , że masz im passy podać to wtedy na pewno są to oszuści... Raczej masz dużą szanse , że dostaniesz bana więc nie radze kupować :)

Opublikowano

Jak mogą Ci ukraść konto ? ^^ No chyba , że masz im passy podać to wtedy na pewno są to oszuści... Raczej masz dużą szanse , że dostaniesz bana więc nie radze kupować :)

Dużą szansę ???? Zobacz sobie tego kolesia na allegro. Sprzedaje 100kk za 30zł i ile osób kupiło od niego yangi : http://allegro.pl/show_user.php?uid=17496582

Widzisz? 130 pozytywów. Jakby komuś zbanowali konto to był dał negatywa....

Szansa na bana jest mała. Wystarczy że yangseller kupi od ciebie yangi na noob charze ty zamienisz to na bryłki i dasz na główne albo odrazu coś kupisz za tą kasę i wyrzucisz item na ziemie a głównym podniesiesz :P

Opublikowano

Kupiłem na allegro 2x 100kk za 30zł, i se kupiłem coś coś tam i nie zbanowali mi, a już parę dni minęło !

PMK3yt4.png

Opublikowano

kupuj na gold4fast stronka dość dobra na yangi czekałem 1dzień dośc tanio no z językiem angielskim miałem problem jak 1 raz zamawiałem ale za drugim spotkałem polaka

@edit ale to dawno ja yangi kupowałem w zime jescze

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...