Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Rib, Magne, Parta?

LKJ

Co wybrać?  

81 użytkowników zagłosowało

1. 1. Rib, Magnet, Parta?

• Rib
      25
    • Magnet
      8
    • Parta
      48

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Mam Ribka +8 śr 30, 2 kd +3. Niedługo wbije 65lvl i tu moje pyt czy kupić magneta/parte czy zostać przy ribku? Dodam że mój atk z boja wynosi 500-556, Jakie będę zadawał obrażenia tymi brońmi?

Opublikowano

Moim zdaniem jest to prata. xD Pozdroo

Chcesz byc Pro!? Daj ,,-,,

1221 odwiedzin ;]

Posty ;]

[X] 50

[X] 100

[X] 150

[Y] 200

Opublikowano

Zależy jakie + party i magneta oraz jakie kd :) Napisz nam coś o tych broniach

DraVe_14401_3.png
Opublikowano

Zostaw se riba tylko zrób go na +9 średnie masz bardzo ładne jeżeli chcesz mieć parte to jedynie na to miejsce +8/9 szczerze to nie wiem czy +8 coś dobrego da.

Sam mam 76 lv woja body z ribem +9 sr 38 um 16 z kd+4 to jestem z niego bardziej zadowolony jak z party którą pożyczyłem od kolegi i wale tym ribem po 1.2k ponad

1377774857-U369478.png

Opublikowano

,,am mam 76 lv woja body z ribem +9 sr 38 um 16'' KOLEGA wyzej kłamie jak możesz mieć tak wysokie sr i um na plusie max 20sr i 10um... Ulepsz ribka na +9 i wal nim :D

Opublikowano

,,am mam 76 lv woja body z ribem +9 sr 38 um 16'' KOLEGA wyzej kłamie jak możesz mieć tak wysokie sr i um na plusie max 20sr i 10um... Ulepsz ribka na +9 i wal nim :D

buhahahahahahhah sr 20 10 um ..

Opublikowano

jak chcesz bic na poli to rib a jak normalnie expic to parta albo poczekaj do 70 i kup sobie zlodzieja

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

heh chyba sr 38 i um na minusie a nie na +

rib sr 57 na almanachu

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

Opublikowano

kolejny raz polecam wiki :

o Posiada 2 sloty na Kamienie Duszy.

o Bonus: średnie obrażenia od -45% do 61%

o Bonus: średnie umiejętności od -20% do 31%

o Może wypadać max. ulepszone do +1

o Znany jako: RIB (Red Iron Blade)

Opublikowano

RIB - jest zasłaby jak na twój lvl.

Magnet - Jeżeli ma świetne bony/kd i jesteś bodym to wporzo

Parta - Największy DMG mental z partą nie do pokonania.

Pozdrawiam.

18706.png

32213.jpg

31824.png

30975.gif

34139.png

34057.png

Opublikowano

Polecam tobie Parte na 65 i jak wiadomo jak największy plus (+). KD to tak : kryta +4 , penetra +4 , potwora +4...

Pomogłem to daj Plusa (+).

POMOGŁEM ? DAJ + LUB 5*.

Opublikowano

Ja opisze to tak wskazówki dla mentala :

RIB - dobry jest pod poli to na bank ale lepiej podnieś + riba do +9 i KD + 4 :) Krytyka szkoda slota na penetre wiedz polecam potwora (radzę zostawić na DT)

Parta - Idealna dla mentala ma podobne obrażenia do złodzieja dusz :) nawet lepsze ale sprawdzane to było na mentalu KD +4 krytyk,potwora, penetra

Złodziej dusz - pod pvp dla mentala podobny do party znacznie droszy więc nie polecam go kd krytyka, < woja, ninji, sury szkoda slota na szamana wiec nie warty uwagi > no można doładować go jeszcze powtórki :)

Magnetyczne ostrze - dobre do bicia metin'ków + kd +4 i lecisz jak burza dla mentala niezły dopalacz bo szybkości ataku ma sporą ponadto kd +4 tak jak w parcie :)

No i jaknajwyszy plus broni jak się da :)

No myślę że wyjaśniłem wszystko :)

Opublikowano

ja na monku ostatnio widziałem koziki 53 sr i chyba -3 um +9

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Cytat

Opublikowano

on jest mentalem to rib nie potrzebny ludzie kto napisal zeby kupil zlodzieja przecież to ma taki sam atak jak parta na +9 to jest 10 okolo na metki bardzo dobrze ci sie spisze ribek ale do expa to parta jeszcze do tego z dmg hackiem nie wiem czy używasz ja mam 70 i na tym lece rib slaby do bicia bosow duzo lepsza parta bo skille silne a tym twoim ribem to nic nie zrobisz skillem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...