Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porady itp.

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie okradli mnie mam 41 lvl body i chodzi mi o to czy jesli mnie okradli GM w nagrode cofnie mi skille a jesli nie to jak kupie zwoje przywaracania umijetnosci i sobie przywroce wszystkie to bede mogl z siebie zrobic mentala czy nie?? Prosilbym o szybka odpowiedz.

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo twojego pytanie. Piszesz że cie okradli no to już nie masz konta więc co ci da zmiana skilli??

I prosze edytuj posta a nie pisz nowego.

PS: Może napisze poradniki woja, sury, ninjy i szamana?? Bo niepotrzebne pytania są.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

@up2: cofniecie skilli da mi to ze zostalem okradziony tylko z niektorych itemow z zbroji smiertelnej +8 i srebrnaj bransy +8 i kilku takze dobrych itemow naszczescie nie okradziono mnie z broni riba +7 i toporu +7 bo byly w depo wiece wniosek taki ze potrzebuje wiecej defa niz ataku poniewaz zbroje mam lwia +4 i jest cos takiego w IS jak cofanie umiejetnosci i moje pytanie takie czy jesli cofne sobie wszystkie skille to bede mogl zrobic z siebie Mentala

@up2: nie bylo to z mojej glupoty ze mnie okradziono bo dosc dluga przerwe zrobilem od metina bo gralem w WarRock'a i nie dawno sie zalogowalem a tu patrze nie ma itemkow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1wsze ;] . Widzialem na poczatku co lepsze dla woja : fms czy rib?. Wiadomo fms jest o wiele lepszy na pvp chodz zadaje mniejsze obrazenia robi to szybciej ;]. Rib natomiast jest typowy na boja (chodz osobiscie polecam halke/topor szybsze ).

Fmsa wydropisz:

Wszelakie rodzaje bestow ( oprocz maniak. i kapitan)

Riba wydropisz:

Ezoty ( dolny prawy rog Doliny Smokow/ Dropnelem go ok. 30 razy wiec wiem ze z kazdego ;])

Ps. Gram na s2 Chunjo zaraz 42 lvl ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zostałem zbanowany. Za rozpowszechnianie nielegalnych stron... na 30lat. Wysłałem odpowiedz czy mogę odzyskac konto, a oni mi na to:

Z tego co widzę wystarczy potwierdzic lik aktuwujący konto i co dalej??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dooba widze ze temat siękręęci, więć zrobiłem sobie szamankę na prywatnym servie VipMt2.

wbiłem już 56 lv profeszjon Smok, ale zdaje mi się że zwaliłem rozłożenie statów i skilli.

z eMowałem Pomoc Smoka ~ teraz juz My3 oraz Smoczy Skowyt - eM2.

statów Wam nie powiem bo się wstydze!;P

baj de łej prosze o pomoc naprawde-doświadczonego-szamana.

dziękować ^.^

Opublikowano

Pytanko Czy na bojowcu da sie bic z Daggerow ??^^

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Witam.. :]

Kapec/Shlaser powiedzcie mi gdzie ja mam Expic? ;]

Mam 61 LVL, EQ+9, 14k hp, 90%+Reg HP, 500 defa. Atak 650-700 (FMS+9 śr. 39%) Wój Body. Gram na NL..

Wiem że na NL to przeciętne, ale nie mam zamiaru siedzieć na BO..

Na V1 podobno trzeba chodzić z PT..

-A nie lubię expic w PT, i nigdy nie mam zamiaru.. Expiłem, expie i będę expił zawsze solo..

Jeżeli moglibyście dać jakieś rady.. Albo namiar na dobry spot-gdziekolwiek..

Nie próbowałem jeszcze sił w V2, ale wydaje mi się że nie dam rady..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tak jak wszedzie DT i ulepszanie np. ostatnio na vipmt2 ulepszylem u zwyklego kowala boga na +6 wszystkie ulepszacze i boga droplo tylko kasa poszlem do DT ulepszylem i mam 30kk a ile wydalem na ulepszanie 100k i troche czasu

najlatwiej (bez stresu) robisz 25 body dobre eq i na joh hwan itp po ulepszacze albo mental i medale

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Gość Owned!
Opublikowano

Dlaczego dla body'ego broń 1-ręczna? Oczywiście wiemy, że broń 2-ręczna zadaje więcej obrażeń. Aura powoduje, że broń 1-ręczna staje się "silna" jak broń 2-ręczna i do tego jest szybsza.

Opublikowano

Dobry argument :] Według mnie body powinien nosić 1 - ręczną broń do pvp i expa bez bojowca, a na bojownu wali się z taką samą szybkością więc można założyć broń 2 - ręczną (daje to dobre efekty)

Gość Owned!
Opublikowano
Aura powoduje, że broń 1-ręczna staje się "silna" jak broń 2-ręczna i do tego jest szybsza. miedzy 2 reczna a 1 reczna w szybkosci sa minimalne roznice i 1 reczna ma mniejsze zasieg niz 2 reczna i wali prawie x2 mniej niz 2 reczna po to body ma aure aby korzystac z tego skilla i hitac wielkie obrazenia a berek na m wbijamy poto nie zeby machac 1 reczna tylko zeby 2 reczna byla sprawna i szybka na boju moim zdaniem -.-

Ale czy ja powiedziałem, że na boja 1-ręczna? Na boja to ofc. toporki i inne 2-ręczne bajery.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...