Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na flagi

marekand1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar pograc sobie w najbliższym czasie na flagi, nigdy tego nie robiłem wiec proszę aby ktos dokładnie mi opisał jak wszystko sie robi?

Z góry dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano

zakladasz room na haslo na uo lub bg

zapraszasz kogos z kim masz zamiar grac na flagi

ustawiasz conquest czy jakosc tak tam dzie wybierasz rodzaj gry czyli dethmatch ffa i tak dalej

wybierasz montana lub embel jako mape

kazesz przeciwnikowi czekac w bazie w tym czasie zajmujesz srodkowa flage i idziesz do jego bazy

stajecie oboje przy jego fladze i nabijacie sobie po 30 flag

kazesz mu odejsc jak najdalej flagi tak abys mogl ja zajac

i to jest na tyle koniec rozgrywki pamietaj ze trzeba sie poruszac co jakis czas aby cie niewyrzucilo z gry

najlatwiej napisz domnie na gg to ja zaloze gre i cie naucze gg 8353132

Opublikowano

@up radze przeczytac regulamin globalny MPCFORUM i lokalny dzialu WARROCK

@up x2 po prostu stoimy kolo siebie czy jak??? albo: za co sa punkty???

Opublikowano
@up radze przeczytac regulamin globalny MPCFORUM i lokalny dzialu WARROCK

@up x2 po prostu stoimy kolo siebie czy jak??? albo: za co sa punkty???

poczytaj sobie regulamin to zobaczysz ze tematow sie nie odsiweza -.-

Opublikowano

Jak w ogóle można flagować ? To jest gra dla fun a nie qrwa kto szybszy do 99 lvl'a.

This is to let the community know that we will not tolerate Power Leveling. We will be monitoring players and if their KDR reaches a certain point it will be flagged for further investigation. GM's will give those players a in game warning letting them know they are at risk to having their account being de-leveled if they are caught again Power Leveling. If you are caught a second time your level will be reduced by half.

Example: Level 20 gets reduced to Level 10.

We want everyone to play fair and that means you earn your EXP and KDR fairly and not abusing the system. If your whole intent in the game is to be the highest level you will need to do that by playing the game as it is intended and not padding your stats.

Example: There is no way in a 24 hour period a play can get more then 3000+ kills with less then 200 deaths dry.gif unless you are power leveling. If the account is flagged a GM will investigate and ghost the account. It is either this or removing the Top 100 Player list from the website.

Power Leveling = Stats and EXP Padding.

* In a locked room killing another player that is not moving and is being used as a "Bullet Sponge" to increase your EXP or KDR

* Trading Kills with a friend to increase your EXP and KDR

* Creating a room with friends to only cap flags or trade flag caps.

Nie radzę flagować, grać na bomby i na kille ! Jeżeli admin wejdzie w prywatny pokoj i macie po 30 flag to wtedy osoba pomniejszy swój lvl np: masz 20 a kiedy admin to zobacze masz 10. Ale to nic jeżeli będziesz dalej flagować grozi ci ban!

k2networkiv2.png
Opublikowano

mim zdaniem to jest jak by naruszalności prywatności wbijać na pw roomy ciekawe jak ktoś ma 1lvl jak mu lvl obniża będzie miał na -

userbar2ef8.th.png

Te przegrane mecze to są chwile, chwile jeszcze wygramy całą lige usłyszy o nas cały świat z Motorkiem za panbrat

Te chłopaki krzyczą na stadionach - policja nigdy nie zamknie im ust!!

452251448cc477c7d80aoj3.th.gif

Opublikowano

ludzie..po co grac na flagi ? nie mozna normalnie wbic lvl...scigacie sie z lvl czy co... moim zdaniem to jest poje****

` Przecież każdy ma marzenia. Tego nikt mi nie odbierze... `

Boli mnie bezmyślność tego kraju...

18706.png

5497.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
zakladasz room na haslo na uo lub bg

zapraszasz kogos z kim masz zamiar grac na flagi

ustawiasz conquest czy jakosc tak tam dzie wybierasz rodzaj gry czyli dethmatch ffa i tak dalej

wybierasz montana lub embel jako mape

kazesz przeciwnikowi czekac w bazie w tym czasie zajmujesz srodkowa flage i idziesz do jego bazy

stajecie oboje przy jego fladze i nabijacie sobie po 30 flag

kazesz mu odejsc jak najdalej flagi tak abys mogl ja zajac

i to jest na tyle koniec rozgrywki pamietaj ze trzeba sie poruszac co jakis czas aby cie niewyrzucilo z gry

najlatwiej napisz domnie na gg to ja zaloze gre i cie naucze gg 8353132

Nie słuchaj go ..... Ty każesz drugiemu kolesiowi wziąć flage i siedzieć w bazie a ty do niego idzie i najlepiej na cantumirze bo mozna nabic sobie kille

Opublikowano

Nabijasz posty i spamujesz, a na dodatek jak dizecko z małych liter i na końcu oczywiście pzdr lol - wypowiedziałem sięi nie jestem archeologiem ...

Opublikowano

moze i jestem dziecko ale 16 lat to nie jest tak mało chyba, pl0x pisz ze słownikiem...."nabijasz posty i spamujesz" jest to jeden chuj ;]

sry za spam ale wiecie ;p nie lubie takich dzieci ;d

@down wybaczasz mi za spam? ohhhh odrazu mi lepiej =.=

zamkniecie tego postu? a moze tematu?

Opublikowano

Wybaczam Ci za ten spam i nie jestem dzieckiem ani archeologiem jak już wyżej wspominałem, więc proszę o zamknięcie tego postu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...