Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cocain 16/07/210

metin14281

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haczek Cocain 16/07/2010. Haczek nie moj jest z innego forum.

hack.png

Virusscan

Download

Licze na + xD

sciagles go z stronki GBH i wywala co chwile za to nie ma + tylko zajebisty ----------------------------------- nie kopiuj hax z inych for napie

np4 pierw sprawdz haxa czy dziala anie byle co wkladacie np4 zeby podbijac posty zal mi cie np4

Opublikowano

sciagles go z stronki mpgh i wywala co chwile za to nie ma + tylko zajebisty ----------------------------------- nie kopiuj hax z inych for napie

nie z forum mpgh tylko napie z ghbsys.net napie. ;p

veteran961.png

8a9c600bfd6c4df69ecd040.gif

e65039f3c3ca42118c087e6c27150d6a.0.gif

Opublikowano

czlowieku taki hack robi sie pare min ...tam nic niema a co do tego to nie nasze forum po co to komu ....

zaraz beda nasze hacki daj je zrobic a nie zapierdalac haksy z innego forum ktore nie dzialaja

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to niech nie kopiuje czegos co nie dziala np4 po 2 jak cos sie daje to sie sprawdza a nie nabija posty i robi syf po 2 niech zrobi sam haxa i wstawi swojego a nie kopiowanego pewnie dziecko 10 lat chcial zablysnoc czyms co sam nic nie zrobil tylko podal linka od forum inego co za zal mi takich np4

Opublikowano

to niech nie kopiuje czegos co nie dziala np4 po 2 jak cos sie daje to sie sprawdza a nie nabija posty i robi syf po 2 niech zrobi sam haxa i wstawi swojego a nie kopiowanego pewnie dziecko 10 lat chcial zablysnoc czyms co sam nic nie zrobil tylko podal linka od forum inego co za zal mi takich np4

Lolz niechcecie sciagac to niesciagajcie miałem zamiar wam cos wrzucic bo nawet nie umicie sobie poszukac nie to nie zaraz usune jak niechcecie idioci.

veteran961.png

Opublikowano

Lolz niechcecie sciagac to niesciagajcie miałem zamiar wam cos wrzucic bo nawet nie umicie sobie poszukac nie to nie zaraz usune jak niechcecie idioci.

tak se mozesz mowic do kolegow dziecko zeby to jeszcze dzialalo zebys cos jeszcze zrobil sam a nie wejsc na ine forum i tu wrzucic pomysl czlowieku zanim cos dasz lub zrobisz

po 3 po co sciagac cos jak nie dziala a ze date masz taka a nie ina bo ktos tylko se tak wstawil ten hack dzialal do uptade tera wywala od reki wiendz co za sens wstawiac syf

masz -

lolz kilka osob juz sprawdzalo i kazdemu wywala dziwne ze inym moze chodzic jak ten hax jest stary

pajac se gadaj se do kolegow dziecko wienc ty sie nie spinaj i dalej pisz gupoty sprawdz i se zobacz ze nie trybi hax

Opublikowano

tak se mozesz mowic do kolegow dziecko zeby to jeszcze dzialalo zebys cos jeszcze zrobil sam a nie wejsc na ine forum i tu wrzucic pomysl czlowieku zanim cos dasz lub zrobisz

po 3 po co sciagac cos jak nie dziala a ze date masz taka a nie ina bo ktos tylko se tak wstawil ten hack dzialal do uptade tera wywala od reki wiendz co za sens wstawiac syf

masz -

lolz kilka osob juz sprawdzalo i kazdemu wywala dziwne ze inym moze chodzic jak ten hax jest stary

wiesz czemu im chodza haxy bo niesa dziecmi ktorzy siedza kolo cycka mamy tak jak ty xD

veteran961.png

Opublikowano

wiesz czemu im chodza haxy bo niesa dziecmi ktorzy siedza kolo cycka mamy tak jak ty xD

dziecko ja se sam robie haxy i mam to w dupie ale wkoza mnie to jak kidy czekacie na wstawke zeby podbijac ratio na gpsie

haxa z gps robi sie max 5 min zrob sam haxa swojego autorstwa i wstaw go zobaczymy czy bendziesz tak wygadany

bo gadac to se mozesz do kolegi w ten sposob napie

Opublikowano

hah ale wy smieszni jestescie matko ...tego sie sluchac nieda ile wy macie lat zeby siedziec na tym forum 15?

ogarnijcie sie botki

bot to ty bo siedzisz suchac sie nie da to nie wchodz po co wchodzisz sprawdzasz pewnie czy wstawili haxy bo ci nie idzie gra na WR podaj nick zagramy 1 vs 1 zobaczymy jak bendziesz dziecko spiewal nie na forum ale we grze np4

Opublikowano

Koniec spamu...

Jeżeli hack działa to mu dawać autorowi tematu podziękowania jeżeli nie RMCF zamknij temat, a nie zaśmiecacie bzdurnymi wypowiedziami pod wpływem gniewu i agresji..

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...