Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod6 Niechciany Unlock ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gram w cod6 od 3 dni. Wczoraj wszedłem z kumplem na pewny serwer, na początku było fajnie ponieważ skakało się do nieba, a gdy się już upadło wcale się nie ginęło i bardzo szybko się biegało. No ale po chwili weszła mi jakaś misja za 10000pkt i wywaliło mnie z serwera [kumpla też i pewnie całą resztę]. Wchodzę żeby sprawdzić co to była za misja a tu pisze że do moich aktualnych broni mam zaliczone wszystkie misje, mam wszystkie kamuflaże i dodatki. A misje typu że trzeba przebiec ileś tam mil też są zaliczone nawet te których jeszcze nie odblokowałem też są zaliczone. Też są odblokowane prawie wszystkie emblematy i tytuły :(:(

Jak to naprawić żebym miał swój dawny postęp, żebym mógł samemu odblokowywać dodatki...;(

Sorry za spam ale nie wiem czy ten temat już był ponieważ rzadko przesiaduje w tym dziale.

Opublikowano

Jedyne co to ściągnąć staty EAM'em z gry, a potem ich edycja PSE i tam sobie wszystko ustawisz tak jak chcesz.

Masz cały tutek na ten temat, nie zniechęcaj się, że tam jest napisane ze 70 lvl, w tym PSE całe staty możesz edytować

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli tam podany EAM nie działa to tu masz na pewno działający z patchem 1.2.208 (2 post)

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...