Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prośbe. Czy ktoś kto umie robić dobrze skrypty napisałby mi skrypta? chodzi mi o takiego skrypta: Zeby ludzik stal mi przed woda łowil ryby i jak bedzie mial 10 ryb to niech przestanie lowic i niech po kolei je te rybki i jak zje np 1 i ta 1 juz mu przestanie dawac mane to niech zje druga i jak mu sie skonczy te 10 rybek to niech zacznie znowu lowic. A jak mana mu sie do 350 naladuje to niech zrobi mi runke HMM to jest czar ,,adori vis''. A i jeszcze jedno bo ja bym zostawial kompa na noc a swiat to non pvp i jest mozliwosc ze ktos mi zluruje np cyclopa to zeby postac mi zabila tego cyclopa jezeli ktos mi go zluruje. Aha i niech mi go zabije z HMM'ow . To tyle mam nadzieje ze ktoś mi pomoze. Z gory dziękuje i pozdrawiam ^^

EDIT&: A sorry zapomnialem napisac zew ten srkypt to do ELFBota pod tibie 8.6 :)

Opublikowano

moge dac na lowienie ryb ale na runki nie pamiętam...

auto 100 listas 'Auto Fisher' | if [$fishspots != 0 && $cap > 5] {set $fishc [$itemcount.3578] | fish | wait 500 | if [$fishc < [$itemcount.3578] {stackitems | wait 500 | eatfood}}

@edit masz ale to 3 osobne skrypty są

Auto 2000 mphigher 590 equiprhand 3147
<-- 590 liczba many A equiprhand ręka.. prawa

Auto 4000 mphigher 600 say Adori Mas Frigo
<-- oznacza liczbe many a "adori mas Frigo " czar jaki ma wypowiedzieć

poprosze +:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehh. A nie ma kogoś kto by mi zrobił jednego skrypta tak jak opisywalem ? ale chodzi mi juz bez tego zabijania cyclopa tylko zeby mi lowil ryby a jak juz ich 10 zlowi to niech przestanie lowic i zacznie robic runy i jak znowu bedzie mial mniej niz 2 rybki niech zacznie znowu lowic i do 10 i tak w kolko. A ty plusa dostaniesz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...