Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Możliwe Jest Darmowe Załadowanie Snoczych Monet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest wymysl dzieci n30 chca naciagnac na konta :P na swoim prywtnym serwerze owszem jest to mozliwe ale na PL w zadnym wypadku za free :D

biatch.png
Opublikowano

to jest wymysl dzieci n30 chca naciagnac na konta :P na swoim prywtnym serwerze owszem jest to mozliwe ale na PL w zadnym wypadku za free :D

Co ty nie powierz wymysł dzieci ne0 mi jakoś to chodzi tylko trzeba potrafić...

sygnature.png

Opublikowano

@UP tak umiesz zaladowac za free na PL'u? xD mocny jestes ^^ PS to wlasnie o tobie pisalem tam wyzej :)

Exam jedynie co możesz zrobić to naprawdę pierdolnąć sobie w łeb przy czym mówić sobie jestem cipą cipą i noobkiem

P.S wejdź sobie na mnóstwo tutków przez sponsor pay się da ''Tchibo'' ''Free'' więc jak nie wiesz to się nie wyrażaj

sygnature.png

Opublikowano

wez bo ja zaraz ze smiechu nie wyrobie xD ale ty masz nasrane we lbie pierdolisz takie glupoty ze az sie od patrzenia niedobrze robi... chuja sie znasz a komentujesz ogarnij najpierw sam swoj maly mozdzek a potem do mnie napisz ^^

biatch.png
Opublikowano (edytowane)

wez bo ja zaraz ze smiechu nie wyrobie xD ale ty masz nasrane we lbie pierdolisz takie glupoty ze az sie od patrzenia niedobrze robi... chuja sie znasz a komentujesz ogarnij najpierw sam swoj maly mozdzek a potem do mnie napisz ^^

Mnie posrało dziecko ty sam nie wiesz co piszesz... nie da się LoLx2 nie próbował i się wyraża najpierw spróbuj potem komentuj a i założę się że mój mały móżdżek jest większy od twojego wielkiego mózgu...

Modek weź zamknij ten temat bo się spam robi

Edytowane przez Xerio

sygnature.png

Opublikowano

To, że Ci ktoś doładuje SM'y jak mu dasz passy to oczywiście próba wyłudzenia konta, ale są sposoby na darmowe SM poprzez SponsorPay. Wiele Tutoriali znajdziesz w tym właśnie dziale.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Bywalec
Opublikowano

Tak , jest taka możliwość :]

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

To, że Ci ktoś doładuje SM'y jak mu dasz passy to oczywiście próba wyłudzenia konta, ale są sposoby na darmowe SM poprzez SponsorPay. Wiele Tutoriali znajdziesz w tym właśnie dziale.

Właśnie o tym mówię ale ten upek to jakiś nobek nie umie czytać ze zrozumieniem

sygnature.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...