Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Konto Nie Instnieje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem postawić własny server wszystko zrobiłem według tutków. All działa poprawnie, ale nie mogę się zalogować, ponieważ wyskakuje napis :KONTO NIE ISTNIEJE. Sprawdzałem wszystko kilka razy w navicat i jest dobrze.Nie mogę się zalogować na konto Raina ani na stworzone przeze mnie.Proszę o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oczywiscie haslo jest skopiowane z tego co bylo na poczatku: *00A51F3F48415C7D4E8908980D443C29C69B60C9

Dodam ze ten sam blad mam na spolszczonym z 2008 i na chinskim

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zmieniłem sobie hasło przez generator... i nadal to samo.Wydaje mi sie ze problem tkwi w navicat tylko nie mam pojecia jaki.Wszystko posprawdzalem i robilem reinsall

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Złe spolszczenie ?Uzywalem spolszczenia zrobionego przez jednegoz uzytkownikow w temacie robimy spolszczenia .Zrobilem potem tez wlasne uzywajac programu Metin2 connect changer ip zrobilem z koncowka 100. Co moglem jeszcze zle zrobic?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rain nie dziala tez.A gdzie mam sprawdzic te ip root? Moze zrobisz mi spolszczenie wiem ze jest inny temat do tego ale skoro juz tu jestesmy;p ip 5.33.170.29 nazwa wioska11

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmmm teraz sie zgubilem to jak robie spolszczenie to mam wpisac ip moje a nie te z hamachi i gdzie jest to /var/db/mysql/ bo nie wiem wgl co to jest i nie moge znalesc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...