Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Darmowe Smocze Monety

Tolkien

Przydał Ci się ten TuT  

492 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przyda? Ci si? ten TuT?

• Tak!!!!
      163
    • Nie!!!!
      116
    • yy.... Mleko ?
      213

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://newproxy4u.info na tym mi dzialalo

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakies bezsensu to jest :/ wpisuje dane jakiegos goscia przez fake generator i zawsze blad w czyms :/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Czy jeśli wejde przez porxy na metin2.pl mam proxy USA i tam jest sms za SM i mam np za 30sm 5$ to mozna wyliczyc ze to wyjdzie okolo 15 zl i jak wysle esa to moze mi wziac $ ? czy tylko ZLOTOWKI bierze ? i czy zaplace drozej bo to zagranica

To moze byc dobry sposob jak bedzie dzialal

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Kurde nie ma tego akceptuj na dole i nie mogę nic zamówic..;/

Masz - mi nie działa;/

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Nie działa mi juz całą ta strone przeszukałem i z 8 mi działało ale pozniej jak juz wykorzystałem to przestało działać szkoda mi tego.

Opublikowano

ja zarobiłem 37SM i już nie działa żadne pisze że blokada ;/ pomóżcie... ;/

Moja Kochana Strona

Gra Klondike

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.
Legenda
Opublikowano

Ja z zera mam już 30 SM po mało to działa ale działa a moze mi ktoś podać numer karty z numerem cvv2? bo mam taki problem w tym czyms za 73SM

Legenda
Opublikowano

MAm pytanie, bo wszędzie gdzie trzeba podac numer karty trzeba tez podac cvv2 a aj nie wiem skad to wziasc ma ktos moze strone z generatorem cvv2?

Opublikowano

Get an extended auto warranty

Wynagrodzenie 4 Smocze monety Prawdopodobne opóźnienie: 9 min

przed 3 h

Nagroda przelana na konto

Witam! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co to jest?? O co w tym chodzi? To było w zakładce free nic sie nie stało i nie stanie jak w to kliknę??

Opublikowano

Get the best insurance quotes from carinsurancehounds.com

Reward 9 Smocze monety Usual waiting time: 3 hours

1 days ago

Successfully credited

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Czy mógłby mi ktoś miej więcej określić co to znaczy i co ja zrobiłem daje ++ za pomoc :

Get an extended auto warranty

Wynagrodzenie 4 Smocze monety Prawdopodobne opóźnienie: 9 min

przed 3 h

Nagroda przelana na konto

Czy to jest całkowicie bezpiecze i czy jak podawałem fałszywe dane to np mogą mnie namierzyć i przysłać coś co kupiłem powiedźmy przez przypadek.

Opublikowano

Pomoże ktos? mam problem , wybralem stronke proxy i tam jak biore free i jakas reklame to Error-Acces Blocked i dupa;/

Opublikowano

Access Blocked

Due to unusual or fraudulent behavior, we have blocked your access to our offers. In particular, this can happen if:

You completed an offer but entered incorrect data

You completed the same offer with different user accounts

You completed the same offer in different games

More than one person is using the computer to complete the same offer

Bots, scripts and similar tools have been used to automatically complete offers

SponsorPay is committed to providing high quality offers and leads to both you and our advertising partners. This means that you should be sure to only complete each offer once, even if you are accessing the offer from a different application or user account. For further detail on acceptable use of our offers please see the SponsorPay Fair Play Rules, which you agreed to when you first used our system.

If you feel that your access has been blocked in error, please contact us .

może mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi, ponieważ zawsze gdy otwieram jaks reklame takie coś mi wyskakuje

jak to naprawic?

Volski666.png

Opublikowano

Access Blocked

Due to unusual or fraudulent behavior, we have blocked your access to our offers. In particular, this can happen if:

SponsorPay is committed to providing high quality offers and leads to both you and our advertising partners. This means that you should be sure to only complete each offer once, even if you are accessing the offer from a different application or user account. For further detail on acceptable use of our offers please see the SponsorPay Fair Play Rules, which you agreed to when you first used our system.

może mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi, ponieważ zawsze gdy otwieram jaks reklame takie coś mi wyskakuje

jak to naprawic?

Nie jestem w 100% pewny, ale to zależy od tego czy ktoś już wbił przez owe proxy(z tego co widzę każda stronka ma swoje IP, ale mogę się mylić). Tzn jeśli ktoś już użył tej stronki proxy to każdą następną osobę zablokuje za wielokrotne wejście z tego samego IP - ale podkreślam mogę się mylić

Opublikowano

To chyba jakies fake:( Zadno proxy mi nie dziala bo to wyskakuje:

Access Blocked

Pomoze ktos?

Opublikowano

A ja mam takie pytanko. Mieszkam w Belgi i mam Belgijskie IP no i patrze sobię oferty i tam doładowałem chyba 14 sm ale gdy już wykorzystałem tą ofertę i jak zminie IP to znów będe mógł doładować z tej samej oferty ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ja mam takie pytanko. Mieszkam w Belgi i mam Belgijskie IP no i patrze sobię oferty i tam doładowałem chyba 14 sm ale gdy już wykorzystałem tą ofertę i jak zminie IP to znów będe mógł doładować z tej samej oferty ?

Tak , Jak najbardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...